Plán přehled
Elle Kennedy
Off-Campus série
Sabrina Jamesová má svoji budoucnost přesně naplánovanou: nejdřív promoce, potom práva a práce v nemilosrdné advokátní kanceláři. Její útěk před ostudnou minulostí rozhodně nezahrnuje pohledného hokejistu, který věří na lásku na první pohled. Johnu Tuckerovi je ochotná věnovat jen jedinou noc vášně a nečekané něhy, jenže někdy stačí jediná noc, aby se vám změnil celý život. Tucker věří, že být týmový hráč je stejně důležité jako být za hvězdu. Nevadí mu, že se mu nedostává tolik slávy jako jeho spoluhráčům. Jestli se má ale ve dvaadvaceti stát otcem, nehodlá se držet stranou. Neuškodí, že nastávající matka jeho dítěte je krásná, chytrá a plná překvapení. Problém je, že Sabrina má srdce na zámek a je příliš tvrdohlavá, než aby přijala jeho pomoc. Pokud chce Tucker strávit život se ženou svých snů, bude ji muset přesvědčit, že některé plány se líp plní ve dvou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
The Goal, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plán. Přihlašte se a napište ho.
Začnu pozitivně. Líbí se mi, že autorka nejede podle jedné šablony, ale každému hrdinovi dává charakteristiku, styl a osobitost. Každý má svůj příběh a ten ho formuje. To je moc pěkné.
Přesto si myslím, že v téhle knize se autorka odklonila od žánru, čekala jsem román plný sexuálního napětí a touhy, jako v předchozích dílech, ale to se nenaplnilo. Tucker moc hodný a trpělivý, Sabrina se snaží být příliš soběstačná a nezávislá a nějak mezi nimi nedochází ke spojení,jaké bych očekávala. Za mě nejslabší díl.
Tucker si snad takovou "husu" ani nezasloužil.
Děj mě nebavil, bylo tam až příliš nesympatických postav.
Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2022
Knižní novinky (4. týden)
24.01.2021
Žebříček nejprodávanějších eknih (duben)
04.05.2017
„Takže když na to přijde, peníze pro tebe nehrajou žádnou roli. Je jedno, jak tenkou, nebo tlustou má někdo peněženku. Všechny nás něco raní. Všichni se zamilováváme. Všichni jsme stejní. A tvoje minulost, s kým bydlíš a odkud pocházíš, na tom nezáleží. Tvoříš svoji vlastní budoucnost a já bych moc rád viděl, kam tě ta cesta zavede.“
„Jsi pro mě ta jediná. Moje slunce vychází a zapadá s tvým úsměvem. Srdce mi bije jenom pro to tvé.“
„Nedovolím vám kritizovat všechno, co tu dělám. Tohle je můj domov. Ano, nejsem dokonalá, ale snažím se.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Plán v seznamech
v Přečtených | 2 017x |
láska pro ženy USA (Spojené státy americké) těhotenství lední hokej prostředí školy, studentské prostředí hokejisté kanadské romány erotické romány
Po předchozích dílech, které se odehrávali v prostředí vysoké školy je tohle změna. Né špatná, jen už mě tahle příběhová linka nebavila jako předtím.
Sabrina mě štvala tím jak dlouho sama sebe a okolí přesvědčovala že všechno zvládne sama jen s občasnou pokoví tuckera.
Já být jí a žít s kým žila tak si balim kufry i kdybych měla žít u kamarádky na gauči.