Janie1989 Janie1989 komentáře u knih

Za zlatými mřížemi Za zlatými mřížemi Choga Regina Egbeme

ze začátku je kniha trochu nuda, ale od poloviny až do konce jsem nemohla odtrhnout oči :)

18.12.2013 4 z 5

Prevítem snadno a rychle Prevítem snadno a rychle Simon Brett

tuto knihu jsem koupila bratrovi jako novopečenému otci a ještě než jsem mu ji dala, jsem si ji samozřejmě přečetla, abych věděla, zda jsem koupila správně. a koupila! nepamatuju si, že bych se kdy u nějaké knihy tak nasmála jako u této! :) doporučuji všem, ať už nastávajícím, nebo již současným rodičům miminek :) opravdu skvělá kniha a hlavně vtipně napsaná!

18.12.2013

Štěně k Vánocům Štěně k Vánocům Megan Rix

kniha se mi moc líbila, ale jako zkušenému pejskaři se mi moc nelíbili některé praktiky, kterými cvičili štěně. :) ale to je tak bokem. kniha je krásně napsaná a doporučuji všem, co mají psa doma, konkrétně tuto rasu :)

04.10.2013

Milovala jsem tyrana Milovala jsem tyrana Caroline Bréhat

kniha se mi moc líbila. každá žena by v takovém případě, kdy ji uhodí muž měla vzít nohy na ramena a ne si to nechat líbit! doporučila bych všem, kteří mají rádi knihy podle skutečnosti.

08.09.2013

Velká psí láska - Příběhy, rady a úžasné fotografie psích bytostí Velká psí láska - Příběhy, rady a úžasné fotografie psích bytostí Marty Becker

kniha se mi velmi líbila. příběhy byly krásné, u některých jsem se opravdu zasmála a pár jich tam bylo smutných, ale to k životu s pejskem prostě patří. doporučuji všem milovníkům psů :)

08.09.2013 5 z 5

Volejte veterináře Volejte veterináře Marc Abraham

kniha se mi líbila, ale protože to z poloviny bylo o soukromém životě samotného veterináře, tak jsem se občas nudila. a na můj vkus tam bylo málo příběhů o zvířatech.

03.09.2013 2 z 5

Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

knihu jsem přečetla jedním dechem za dva dny. velmi poutavé čtení a člověk by nevěřil, co všechno se může stát, jakou může mít člověk v životě smůlu...doporučuji všem, co mají rádi skutečné příběhy :)

29.08.2013 5 z 5

Encyklopedie ptáků v klecích a voliérách Encyklopedie ptáků v klecích a voliérách Esther Verhoef Verhallen

perfektní kniha se skoro všemi druhy papoušků a ptáků chovaných doma :)

20.08.2013

Amazoňané: ochočování, péče, výživa, nemoci, chov Amazoňané: ochočování, péče, výživa, nemoci, chov Werner Lantermann

výborná příručka pro chovatele tohoto krásného druhu papouška :)

Moje andulka a já Moje andulka a já Gabriele Linke-Grün

v knize je na můj vkus docela dost zásadních chyb. hlavně co se jídelníčku týče. jinak ale je to klasická kniha pro začátečníka o chovu a starání se o tohoto úžasného papouška :)

20.08.2013

Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost? Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost? Barry Eaton

kniha je napsaná na můj vkus trochu moc složitě, ale je tam krásně vysvětlené chování psa a hlavně vysvětleno co to vůbec ta dominance je a jak se projevuje.

Psi, kteří štěkají, nekoušou? Psi, kteří štěkají, nekoušou? Imke Niewöhner

krásně napsaná kniha s pověrami o psech. vtipně komentované. knihu jsem přečetla jedním dechem, výborně jsem se bavila a dokonce i poučila a něco se naučila. doporučuji všem, co mají doma psa :)

20.08.2013 5 z 5