Janie1989
![Za zlatými mřížemi Za zlatými mřížemi](https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83249/za-zlatymi-mrizemi-D5L-83249.jpg?v=1629570162)
ze začátku je kniha trochu nuda, ale od poloviny až do konce jsem nemohla odtrhnout oči :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Prevítem snadno a rychle Prevítem snadno a rychle](https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/610/previtem-snadno-a-rychle-cjQ-610.jpg?v=1453068909)
tuto knihu jsem koupila bratrovi jako novopečenému otci a ještě než jsem mu ji dala, jsem si ji samozřejmě přečetla, abych věděla, zda jsem koupila správně. a koupila! nepamatuju si, že bych se kdy u nějaké knihy tak nasmála jako u této! :) doporučuji všem, ať už nastávajícím, nebo již současným rodičům miminek :) opravdu skvělá kniha a hlavně vtipně napsaná!
![Štěně k Vánocům Štěně k Vánocům](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128087/stene-k-vanocum.jpg?v=1364416408)
kniha se mi moc líbila, ale jako zkušenému pejskaři se mi moc nelíbili některé praktiky, kterými cvičili štěně. :) ale to je tak bokem. kniha je krásně napsaná a doporučuji všem, co mají psa doma, konkrétně tuto rasu :)
![Milovala jsem tyrana Milovala jsem tyrana](https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82081/milovala-jsem-tyrana-82081.jpg?v=1309731209)
kniha se mi moc líbila. každá žena by v takovém případě, kdy ji uhodí muž měla vzít nohy na ramena a ne si to nechat líbit! doporučila bych všem, kteří mají rádi knihy podle skutečnosti.
![Velká psí láska - Příběhy, rady a úžasné fotografie psích bytostí Velká psí láska - Příběhy, rady a úžasné fotografie psích bytostí](https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61795/velka-psi-laska-prib-61795.jpg?v=1312278277)
kniha se mi velmi líbila. příběhy byly krásné, u některých jsem se opravdu zasmála a pár jich tam bylo smutných, ale to k životu s pejskem prostě patří. doporučuji všem milovníkům psů :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Volejte veterináře Volejte veterináře](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142076/volejte-veterinare-142076.jpg?v=1355299970)
kniha se mi líbila, ale protože to z poloviny bylo o soukromém životě samotného veterináře, tak jsem se občas nudila. a na můj vkus tam bylo málo příběhů o zvířatech.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11035/poprve-a-pak-porad-znovu-YQp-11035.png?v=1654024099)
knihu jsem přečetla jedním dechem za dva dny. velmi poutavé čtení a člověk by nevěřil, co všechno se může stát, jakou může mít člověk v životě smůlu...doporučuji všem, co mají rádi skutečné příběhy :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Encyklopedie ptáků v klecích a voliérách Encyklopedie ptáků v klecích a voliérách](https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99591/encyklopedie-ptaku-v-klecich-a-volierach-99591.jpg?v=1324137499)
perfektní kniha se skoro všemi druhy papoušků a ptáků chovaných doma :)
![Amazoňané: ochočování, péče, výživa, nemoci, chov Amazoňané: ochočování, péče, výživa, nemoci, chov](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/150727/amazonane-ochocovani-pece-vyziva-nemoci-chov-150727.jpg?v=1360787537)
výborná příručka pro chovatele tohoto krásného druhu papouška :)
![Moje andulka a já Moje andulka a já](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137911/moje-andulka-a-ja-137911.jpg?v=1350901183)
v knize je na můj vkus docela dost zásadních chyb. hlavně co se jídelníčku týče. jinak ale je to klasická kniha pro začátečníka o chovu a starání se o tohoto úžasného papouška :)
![Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost? Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?](https://www.databazeknih.cz/img/books/71_/71333/psi-dominance-mytus-nebo-skutecnost-71333.jpg?v=1300581911)
kniha je napsaná na můj vkus trochu moc složitě, ale je tam krásně vysvětlené chování psa a hlavně vysvětleno co to vůbec ta dominance je a jak se projevuje.
![Psi, kteří štěkají, nekoušou? Psi, kteří štěkají, nekoušou?](https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73602/psi-kteri-stekaji-nekousou-73602.jpg?v=1301946581)
krásně napsaná kniha s pověrami o psech. vtipně komentované. knihu jsem přečetla jedním dechem, výborně jsem se bavila a dokonce i poučila a něco se naučila. doporučuji všem, co mají doma psa :)