janina66 janina66 komentáře u knih

Poslední dítě Poslední dítě John Hart

Pomalejší rozjezd knihy, ale když jej překonáte, tak děj už frčí až do konce. 13letý Jonny pátrá po dvojčeti Alysse, která úplně zmizela. Na Jonnyho dohlíží detektiv Clyde. Posledních cca 80stran velmi napínavých. A konec velmi překvapivý. Musím říci, že pár věci tam bylo nelogických. A Johnny na svůj věk trochu vyspělejší?! Tato Hartova kniha se mi líbila asi nejméně. Za mě vede Král lží.

18.04.2020 4 z 5

Čtyři synové doktora Marche Čtyři synové doktora Marche Brigitte Aubert

Taková malá jednohubka. Přiměřeně napínavá, pro mě i čtivá. Celkově se mi kniha líbila. Pěkné rozuzlení na konci.

16.04.2020 4 z 5

Král lží Král lží John Hart

Jedna z nejlepších od Harta. Napínavá, čtivá. Výborně prokresleny povahy hlavních postav kolem Worka. Musíte hlavňímu hrdinovi držet palce. Dokud není konec s výborným finišem a rozuzlením.

05.04.2020 5 z 5

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Tento díl měl méně napětí. To co si prožila Stefanie je nic moc. Ani se nedivím, že nechtěla s Nickem mluvit. A stavěla se na zadní.

05.04.2020 5 z 5

Rychlá jízda Rychlá jízda Julie Garwood

Hezký příběh. Romantika s prvky napětí. Přesně tak to mám ráda. A Julie G. takto píše téměř vždy.

05.01.2020 4 z 5

Smrtelné nebezpečí Smrtelné nebezpečí Sandra Brown

Četla jsem jako první od Sandry. Moc se mi líbila, jedna z nejlepších.

02.11.2019 5 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Výborné, čtivé, napínavé, super. Fiona a Simon velice sympatičtí. Tohle je Nora, jak má být. Napínavé a romantické.

07.10.2019 5 z 5

Zatímco jsi spala Zatímco jsi spala Liz Lawler

Tak za mě úplná PECKA. Moc se mi to líbílo a bavilo. Nemohla jsem ke konci přestat číst. Rozčilovalo mě, že jí nikdo nevěřil. Z knihy jsem místy měla husí kůži.

26.09.2019 5 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Docela se mi to líbilo. Četlo se dobře. Akorát Niall byl alespoň zpočátku pěkný hňup. Samozřejmě na Bastarda to nemá.

24.09.2019 5 z 5

Láska a tetování Láska a tetování J. D. Hawkins

Kniha se četla sama. Střídání z pohledu Ash a Tea bylo super. Příběh se mi moc líbil. Přečteno za 1den.

10.09.2019 5 z 5

Vzplanutí Vzplanutí Jiří Březina

SPOILER
Kniha se mi v celku líbila. Ale až na konec, postrádala napětí. Pochopila jsem, kdo zabil dědu, ale nějak mi uniklo, kdo měl na svědomí tu ženskou. Náhoda, jak se psalo? Že se sama podpálila?

22.06.2019 4 z 5

Mstila se mužům Mstila se mužům Ivan Milan Jedlička

Opět krátké kriminální skutečné příběhy z minulého století. Velice čtivé.

21.07.2020 3 z 5

Sňatek z vypočítavosti / Prsten pro Tiffany Sňatek z vypočítavosti / Prsten pro Tiffany Rachael Thomas

Koupeno na dovolený z nouze v trafice. Horko těžko přečteno. 1.příběh rozhodně lepší než druhý. Klasická červená knihovna.

19.07.2020 2 z 5

Dole u řeky Dole u řeky John Hart

Kniha je velmi čtivá, až na pár kapitol, v kterých jsou popisovány rodinné vztahy a Adamovy vzpomínky, pocity a křivdy. Konec rozhodně napínavý a graduje ke konečnému rozuzlení. Hartovy knihy velmi ráda čtu.

13.04.2020 4 z 5

Bouře Bouře Carol Higgins Clark

Mně osobně se kniha líbila. Čtivá, kratší kapitoly, děj hezky odsýpal. Žádná hluchá místa. Regan a Jack mi byli sympatičtí. Není to detektivka v pravém smyslu, spíše bych řekla detektivní zápletka.

15.01.2020 4 z 5

První, která zemře První, která zemře Victoria Jenkins

Moc pěkná detektivka. Řekla bych, že lepší, než Dívky ve vodě. Napínavé až do konce. Dobře se rozvíjející osoby hlavních hrdinek.

01.01.2020 5 z 5

Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

Kniha byla vcelku napínavá a velice čtivá. Chvílemi jsem se i bála, zápletka zajímavá. Postavy dobře psychologicky vykreslené. Ale mohla být klidně o víc jak 50stran kratší.

02.12.2019 4 z 5

Podezřelý Podezřelý Michael Robotham

Skvělá detektivka. Měla spád a výborně se četla.

23.08.2019 5 z 5

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

super detektivka, napětí a krátké kapitoly. Přečteno rychle, nemohla jsem se dočkat, kdo to dělá. Mohla být trochu kratší.
Za mě ale pořád vede "Už teď jsi mrtvá"

23.07.2019 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

pro mě to bylo dost psycho. Nemám ráda tento typ knih.

02.05.2019 3 z 5