Janinka1412 komentáře u knih
Již jednou jsem četla v pubertálním věku,teď po druhé...čtenářský zážitek. Myslím,že pokud se toho ještě dožiji,tak si jí hrozně ráda přečtu ještě po třetí. Za tuto knihu bych se spisovatelce poklonila.
Váhám,jestli dát 4,nebo 5 hvězd. Začátek mě moc nebavil,ale potom se to rozjelo a musela jsem číst dál a dál.Konec mohl být více rozepsaný,v nejlepším konec. Zrovna tak bych uvítala větší počet stran. Ani ne 300 stran je málo. To člověk hned přečte za pár dní. Pokud to paní spisovatelka čte,tak prosím více stran. Děkuji
Vše, co bych chtěla o této knize říci je již napsané v předchozích komentářích.Snad jen,že je to nejlepší kniha,kterou jsem četla. V mém žebříčku je číslo jedna.
Poslední dobou moc knihy slovně nehodnotím,ale tentokrát musím. Příběh velmi silný,velmi smutný,psycho,i na kapesníček došlo. Jen tak na tuto knihu nezapomenu.Vřele doporučuji .
Nedočteno ,byla to ztráta času.Dostala jsem se na stranu 371 a nemám ani sílu číst dál.Neslané,nemastné to bylo.
Super počteníčko,kniha mě opravdu sedla. Jdu na druhý díl a myslím,že si koupím i třetí díl.
Za mě jednoznačně 5 hvězdiček.Nevadil mi ani sex v Lazarevu,jako některým,kteří ubírali kvůli tomu hvězdičku.Vždyt k velké lásce ten sex přeci patří.Nebo snad né?
Byla jsem z knihy zklamaná. Kniha je zajímavá,ale....věty málo rozvinuté,málo popisů a nemohla jsem se zbavit dojmu,že jako dítě nemohla uvažovat jako dospělí člověk.Myslím si,že kdyby pomohl sepsat její paměti jiný spisovatel (ka),tak by kniha byla zajímavá a člověk by se dozvěděl mnohem víc. Bylo to dost strohé a rychlé..i přesto knihu doporučuji,ale ubrat z hodnocení nejvyššího musím.
Pro mě byl mnohem lepší druhý díl a pro dceru zase první...skvělé
Knihy jsem měla delší dobu doma a moc se mi do nich nechtělo.Ovšem tak krásně se to četlo.Doporučuji všem,kdo má rád historické romány.Super,super,super.
Naprosto skvělé všechny díly.Poslední díl byl nejlepší ...
Tento díl byl ještě lepší než první.Ze začátku se mi trochu pletla jména a mrzelo mě,že tento díl je o vnučkách Gwyn. Jen co jsem se ale začetla,vůbec mi to nevadilo a musím uznat,že tento díl je ještě lepší.