janna001 komentáře u knih
Bezvadná kniha , už dlouho jsem se tak nenasmála.Můžu všem jen doporučit.
Příběh mě moc bavil,připadala jsem si jako bych byla přímo v ději.Mohu jen doporučit k přečtení.
Dávám čryři hvězdičky pouze poslední povidce. Jinak jsem to nečetla, jelikož mě to po přečtení pěti stran přestalo bavit, ale musím říct , že ta poslední povídka stála zato, byla propracovaná od začátku až do konce, můžu jen doporučit, už se těším na další knihy této autorky.
Nádherný příběh , přečetla jsem ho jedním dechem. Připomínalo mě to film ,, Na křidkech vážky ", jen v obrácených osobách. Mohu jen doporučít ke čtení. P:S: Co se najde na staré půdě při úklidu.
Musím přiznat ,že jsem měla strach začít číst tento díl, jelikož jsem byla hodně zklamaná z druhého dílu, ale mile mě překvapilo jak se autorka dokázala vrátit a navázat na díl číslo jedna.Hodně mě to bavilo, dobrý příběh i dost erotických scén.Můžu jen doporučit ke čtení
Knihu jsem nedočetla, děsně mě nebavila..Četla jsem už lepší, pravděpodobně už od této autorky nic číst nebudu.
Neskutečně jsem se těšila na další pokračování Bratrstva . Další díl mě jen utvrdil v tom , že autorka je neskutečně dobrá v napsání úžasného příběhu , propracovaného do nejmenšího detailu. Tento díl byl asi ze všech nejvíc vypjatý emociálními city.
Už na začáku knihy jsem si musela opatřit krabici papírových kapesníčků , a na konci jsem myslela , že ani knihu nedočtu . Takový
konec jsem ale nečekala ,už jsem si myslela , že je všechno ztraceno . Mohu všem vřele doporučit k přečtení.
Úplně úžasná , přečetla jsem ji jedním dechem. Moc se mi líbila ,už se těším na pokračování. Doufám,že to nebude dlouho trvat.
Velice působivé, bavilo mě to od začátku až do konce. Miluji příběhy o grálu atd.. , velice mě to zajímá, autorka to dost dobře napsala.
Nemám ráda válku,podle mě je to plýtvání lidským životem.Pro lásku a manželství je válka tím nejhorším obdobím .Válku jsem nezažila,díky bohu... ani po tom netoužím, spisovatelka to napsala dost dobře. Popis vztahu a války byl dost živý jako bych tam byla i já.
Toto je román pro ženy , takže je to romantika a děj je zasazený do počátku 19.století.Nebylo to špatné , ale už jsem četla od této spisovatelky lepší knihu..tak doufám ,že to bude příště.
Tento dílek byl o hodně lepší ,bavil mě od začátku až do konce. Velice napínavé.
Tento dílek byl poněkud slabší, jak dějově tak akcí i erotika zde nebyla nic moc.
Velice hezké, napínavé od začátku až do konce, hodně jsem u toho plakala. Velice emociální.
Bylo to velmi hezké, hodně jsem se nasmála.Už se těším na další díl.