Jara 56

Konečně někdo nedělá z odboje jen samé hrdiny, ale popisuje jak to asi bylo za války, stačí přitlačit na kohokoliv tím správným způsobem a řekne vše. Krásně napínavé a čte se jedním dechem.

Napínavě a čtivě napsaný válečný román, který zaujme a nadlouho zůstane v paměti jako čtenářský zážitek.

Krásně napsaný další díl ságy, říkal jsem si, že už asi nebude moc co vymýšlet, ale jak vidět autorka má spoustu nápadů jak čtenáře udržet u její knížky. Doporučuji přečís a autorce děkuji.

I třetí díl je krásně napsaný a dopuručuji všem milovníkům fantasy k přečtení, konečně jako celou ságu.

Dle mého názoru velice slušné sci-fi, Twiling ságu jsem přečetl (neurazila mne), docela mě překvapilo jak dobře je napsaná tato kniha z naprosto jiného soudku. Každopádně s klidným svědomím mohu doporučit milovníkům Sci-fi.

Soudce Ti mě baví, krásně napsané a navíc čínské historické metody vyšetřování, výslechu a posléze tresty, z toho jde mráz po zádech.

Jedna z nejlepších detektivek se Soudcem To. Výslechové metody a tresty dost ostré , ale má to šmrnc a spád, líbilo se mě to.

Krásně napsaný, hezky se u těchto knih odpočívá, krása, není to žádný akční trhák, ale pohodovka.

Krásně napsané, všechny Případy bratra Cadfaela které jsem dosud přečetl se mě líbí, ale tento je super 1+

příjemné oddychové čtení, žádný drasťák ,Bratr Cadfael je kásně vymyšlená postava, sice mnich, ale také již má v životě lecos za sebou a tím je postava pravdivější. Hezké počtení.

Dnes už klasika a na současné detektivky málo akční, ale pořád mě dokáže zaujmout.

Velká spokojennost ,příjemné počtení ,odpočinkové, žádný drasťák.

Vrátil jsem se po létech ke knihám E. Wallace a opět mě uspokojují a to i tato knižka, je zajímavé, vzhledem ke stáří kdy byla napsaná, že má stále ještě své kouzlo a napětí.