Jejunka Jejunka komentáře u knih

Mlhy Serengeti Mlhy Serengeti Leylah Attar

Musím říct že mě propojení a epilog dostal. Ano bylo to romantické, ale to jsem čekala a proto jsem do toho šla. Ale samotný příběh, ten atentát, albíni... Díky mé představivosti a vžití se do situací to se mnou mávalo.

05.01.2020 5 z 5

Ukradnutý bozk Ukradnutý bozk L. J. Shen

Teda jsem ohromená. Sice v téhle knize mi dělala slovenština problémy a to je má 4.kniha v tomto jazyce. Ale jinak příběh krásný a drsný. Opět něco jiného než takové klasické příběhy. Dlouho jsem nevěděla komu fandit Angelo nebo Wolf!? Občas mě unavovalo dlouhé přemýšlení a rozebrání jednotlivých postav i na několik stran. Tak dlouhé duševní pochody jsem nikde nečetla, ale díky napinavosti příběhu jsem zatla zuby a stalo to za to.

31.12.2019 5 z 5

King King T. M. Frazier

Drsné wow, jediné co mě štve je, že stále není k dispozici dvojka tedy Tyran. Konec jsem nečekala a o to víc potřebuji číst dál. Nemáte někdo tip kde seženu Tyrana česky nebo slovensky?

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Moc se mi knížka líbila, hodnocení dávám až po delší době, kdy se mi kniha uložila v paměti narozdil od jiných a těším se na dvojku až bude volná v knihovně.

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Ach doufám že bude pokračování s o'connorem. Má to k tomu předpoklady. Jinak díl byl fajn a líbí se mi z jakého prostředí to bylo. Četlo se to dobře a rychle. Za mě spokojenost

28.12.2019 5 z 5

Nebezpečná iluze Nebezpečná iluze Winter Renshaw

Mě se teda kniha líbila, přečetla jsem ji za 5 hodin. Ale to je tím že měla jen 240 stran. Na druhou stranu o to bylo vše rychlejší, žádné dlouhé popisy kdejakeho vybavení vzhledu budovy apod. Lamalo mi srdce v jaké situaci byla a čekala jsem jak si s tím autorka poradi, nechá ji potratit, nebo jako fakt porodí?!?! Neumím si představit chlapa který by to vše takto vzal. Čtivé rychle a příběh dobrý.

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Čtivé a vtipné. On byl teda puberťák a v mozku mu to funguje jinak, ale já mám pocit že ve všech chlapech je kousek puberťáka po celý život. Doufám že tato série bude mít po Zůstaň pokračování.

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Drsné, bože on byl takový hajzl až to pěkné není. A ona? Pro mě byla slepice. Ale kniha dobrá!

Šéf Šéf Vi Keeland

Tato kniha patří k mým třem top knihám. Přeskakovani do minulosti jsem ze začátku nesnášela, ale pak když dej nabiral tempo.... Užila jsem si každý řádek. Dávala jsem číst jiným a všichni máme stejný názor. Šéf je prostě super, už jsem ji četla potřetí za 10 měsíců.

14.11.2019 5 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Četla jsem hodně knih a tahle patří k mým třem top knihám. A komu jsem půjčila ten měl stejný názor. Prostě wow! Možná ptz jsem ještě nečetla žádný příběh typu nevlastní sourozenci. Tuhle jsem si užila a fakt jen tak nezapomenu, určitě budu číst znovu.

14.11.2019 5 z 5