Jejunka komentáře u knih
Druhý díl byl dobrý. Vůbec mi nevadí ta přímá řeč na mou osobu. Příběh fajn, ale teda to nepochopení se mezi sebou, chyba v komunikaci, to aby mě šlak trefil!
mě se ten styl líbí, jak je kniha vyprávěna směrem ke mně. mám velkou představivost, takže se tam úplně vidím hned vedle nich. Je to jiné než ostatní knihy. Příběh je pěkný. Za mě spokojenost.
To bylo sladký až jsem celá na měkko. Opět jsem byla překvapená, autorka umí prostě příběh dobře zauzlovat a ještě lépe se z něj vymotat. Archer, Leo a teď Kyland, těším se na poslední díl.
první půlka, popis jejich dětství, se četl dobře, ale musela jsem se tím překousat. Druhá půlka měla větší dynamiku. Občas mi vadila rozhodnutí, která ona učinila, ale na druhou stranu si všechny své chybná rozhodnutí posléze uvědomila a já ji v duchu říkala ty kr*ávo jedna. Takže jo užila jsem si to. Ale není to můj top. Bonusové body jsou za jiné prostředí, mafii a prostituci.
Kniha se mi taky líbila, ale teda za mne to mohla být jedna kniha a ne dva díly. Nemůžete očekávat něco velkého. Je to docela předvídatelná kniha, ale čtivá a vhodná na vypnutí nebo odpočinek. Já hlavně roztála z Rushe, popis jeho postavy mám stále před očima, hm...:) a obálka obou knih je prostě moje oblíbená!
Krásné příběh sice jednoduchý a předem relativně jasný ale dobře napsaný. Dobrá oddychovka
Moc pěkný příběh, někdy v půlce jsem si říkala proč je taková zabržděná, vždyť ji čas utíká před očima. Mnoho zvratů, mnoho událostí, že jsem čekala do posledního listu, že se zase něco pokazí. Opravdu je člověk pořád ve střehu. Četla jsem labuť i mlhy a dle mého labuť je top, tohle druhé a mlhy třetí. Zatím jsem s autorkou spokojená
Já jsem spokojená. Bylo to rychle čtivé a příběh byl důvěryhodný. Podoba se to už jiné knize kterou jsem četla takže jsem tušila kde je problém. Za půl dne není co číst. Byla jsem spokojená až na ty tatínky, jsem jiná povaha, tam bych byla nemilosrdná. Líbí se mi, že to není psáno o pubertacich ale o 25ti letych lidech. Navíc miluju tetování.
Zajímavá kniha. Líbila se mi. Ale není to top. Něco ji tam k tomu chybělo. Příběh dobrý, postavy taky ale nemělo to něco. Možná to bylo tou slovenštinou, netuším.
Série byla dobrá. Poslední díl byl fajn. Jen mě teda vytacela ta holka, v reálném světě by chlap neměl tolik trpělivosti. On byl teda zlatíčko a myslím, že takový snad ani neexistuje. Ale pohádka krásná
Já teda nevím. Asi mi vadil věk hlavních postav, taky pubertální výlevy, dlouhé myšlenkové pochody, úplně streleni rodiče, rádoby kamarádky a celkově prostě dle mého nejhorší knížka autorky. Příběh byl dobrý ale zasazený mezi fracky a praštěne rodiče. Čekala jsem víc po všech knihách co jsem od ní četla.
Autorka se mi líbí čím dál víc. Archeruv hlas je top, ale leo a leova šance jsou taky velmi dobré.
To bylo sladké, přesladké...a tak nějak jsem tušila, kdo je Jake. Ale krásná oddechovka. Přečteno během 12 hodin. Četlo se to samo.
No páni, tenhle příběh mě dostal. Tolik falše, tolik zvratů, tolik všeho. Myslím, že můžu s čistým svědomím zařadit tuto knihu mezi mé TOP knihy.
Proti jedničce se mi to líbilo více teda. Přišlo mi to více opravdové. Oba dva díly jsou na mě teda moc hrrr, ale člověk se nemůže divit, když to má jen kolem 230 stran.
Jako dobrý ale četla jsem lepší. Ona mi přijde jako vtěrka. Popisy citů a celkově to sblížení takové chabé, neduveryhodne. Jsem zvědavá na PS chybíš mi.