Jerry H Jerry H komentáře u knih

Rasputinovo proroctví Rasputinovo proroctví Steve Berry

Parádní se dozvědět něco a Rusku, carovi, atd...

25.05.2015 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Dvě třetiny knihy jsou poměrně zdlouhavé a nezáživné. Poslední třetina se už dá se zájmem číst.

17.01.2015 4 z 5

Trampoty eskymáckého náčelníka v Evropě Trampoty eskymáckého náčelníka v Evropě Edvard Valenta

Člověk ani kolikrát neví, kolik je ve světě známých "Čechů".

03.01.2015 4 z 5

Král Krysa Král Krysa James Clavell

Parádní knížka, Šogun však je o chlup lepší.

22.12.2014 5 z 5

Templářské dědictví Templářské dědictví Steve Berry

Berry nikdy nezklame.

17.11.2014 5 z 5

Bouře Bouře Lincoln Child

Jedna z nejlepších od těchto autorů

12.10.2014 5 z 5

Antikrist Antikrist Friedrich Nietzsche

Kniha k zamyšlení. Možná psaná trochu agresivním a naštvaným stylem. Dá se říct, že i ve většině případů se dá s ním souhlasit, i když je to psáno dost černobíle. Pouze z jednoho úhle pohledu..

25.04.2024 4 z 5

Rokle u Rjukanu Rokle u Rjukanu František Běhounek

Velmi čtivé, všechno to i shodou okolností do sebe krásně zapadá i když asi realita byla trochu jinačí.

22.03.2024 5 z 5

Trojitý gambit Trojitý gambit Ken Follett

Až na ten konec poutavé čtení.

01.03.2024 4 z 5

Fregata pluje kolem světa Fregata pluje kolem světa František Běhounek

Neskutečné. Nechápu, že jsem se k této knize dostal až teď. Život Karla Kaliny stál určitě za to. Vždycky mě potěší, kolik Čechů bylo a je roztroušených po světě a něco dokážou.

25.04.2023 5 z 5

Kód smrti Kód smrti Lincoln Child

Nebylo to úplně nejhorší, mělo do akci a napětí, každopádně Gideon má asi milion životů a všechno se mu podaří.

24.06.2022 4 z 5

Klub zabijáků Klub zabijáků Paul Finch

Pěkná detektivka plná akce a napětí až do konce.

21.06.2022 5 z 5

Erekce, Ejakulace, Exhibice a jiné příběhy obyčejného šílenství Erekce, Ejakulace, Exhibice a jiné příběhy obyčejného šílenství Charles Bukowski

Některé (povídky) geniální, některé průměrné, některé ujeté, některé o ničem.

07.02.2022 3 z 5

Třetí brána Třetí brána Lincoln Child

Za mě pěkné, napínavé, takové hodně o představitelnosti a fantazii, ale líbilo se mi to.

09.01.2022 5 z 5

Utopie Utopie Lincoln Child

Já si nemůžu pomoci, mě se to prostě líbilo. Pěkně se mi to četlo a zajímalo, jak to dopadne. Pořád jsem tam čekal Pendergasta, který to tam přijde zachránit, ale byl tam jiný borec jménem Warne :-)

09.12.2021 5 z 5

Pospěš si a medituj Pospěš si a medituj David Michie

Kniha splnila stopro můj záměr, který jsem měl spojený s přečtením. Namotivovala mě meditovat denně, takže za pět :-)

26.11.2021 5 z 5

Kniha hněvu Kniha hněvu Theodore Isaac Rubin

Zajímavá knížka o hněvu, ze začátku jsem se nějak nemohl chytit, ale pak už to jelo. Někde jsem se našel, v něčem jsem našel lidi z mého okolí, apod. A s hněvem jak to je? Je dobrý, špatný, tichý, agresivní? Přečíst, udělat si závěr a hlavně o tom popřemýšlet.

18.10.2021 5 z 5

Poselství věčnosti Poselství věčnosti Erich von Däniken

Krásné vtáhnutí do úvah, kdy, jak, co a hlavně proč? Třeba se to někdy dozvíme, třeba také ne, možná nakonec bude vysvětlení fádní a jednoduché. Nicméně po přečtení bych se sbalil, zajel tam a viděl to na vlastní oko :-)

05.04.2021 5 z 5

Město nekonečné noci Město nekonečné noci Lincoln Child

Pro co jsem si šel, to jsem stopro dostal. Napínavé čtení, kdy se chcete dozvědět, kdo je ten novodobý Kat. Pendergast už také není ve své nej formě , už zrovna není nejmladší, ale pořád mu to v hlavě šrotuje a pálí. Za mě spokojenost.

21.03.2021 5 z 5

Klinika v Beverly Hills Klinika v Beverly Hills Jonathan Kellerman

Knížka nebyla nejhorší, ale zase žádná hitparáda. Musím uznat, že se četla příjemně a měla i spád, akorát mi tam prostě něco chybělo.

23.01.2021