jindrunia
![Hana Hana](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324332/hana-VSx-324332.jpg?v=1601551443)
Knihu jsem četla před nějakou dobou a nadšená jsem z ní nebyla. Až teď, s odstupem času, kdy jsem jí přečetla podruhé, jsem si jí opravdu vychutnala. Těžká, ale úžasná kniha, která se čte sama.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vánoční překvapení Vánoční překvapení](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388850/vanocni-prekvapeni-5e3-388850.png?v=1654159582)
Hezká, milá kniha, která zahřeje u srdce. Četla jsem synovi před spaním a moc se nám oběma líbila. Bylo nám líto, že už je konec a přáli bysme si pokračování :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117365/hermankove-udoli-oGy-117365.jpg?v=1434011994)
Knihu jsem si vybrala na základně bezpočtu pozitivních recenzí, se kterými se po přečtení ztotožnit nemůžu..Příběh jako takový budiž, v životě se můžou přihodit přerůzné věci...Ale..co se týče zpracování, tak toto opravdu ne. Místy jsem si připadala, že čtu slohovou práci školáka. Krátké, jednoduché věty, neustále se opakující výrazy, dialogy - to radši nechám bez komentáře. Má to být asi silný příběh, který v čtenáři vyvolá emoce, ale já se nemohla dočkat až knihu dočtu, abych mohla sáhnou po něčem, co mi spraví chuť...Asi jsem zhýčkaná autory jako Bulgakov, Mornštajnová, Aciman, ale z kvality slevovat nehodlám.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Madisonské mosty Madisonské mosty](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/1906/madisonske-mosty-madisonske-mosty.jpg?v=1732616680)
Je mi zahadou, jak podle teto absolutne prumerne knihy o par stranach mohl nekdo natocit tak uzasny film.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Vypravěčka Vypravěčka](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218323/vypravecka-Yk9-218323.jpg?v=1432316626)
Ze začátku jsem se do čtení celkem nutila, nemohla jsem se "do toho" nějak dostat, až jsem si říkala, co to proboha čtu, příběh Sage a neustálé vyprávění o pečení chleba mě nebavilo...Kniha pro mě začala až vyprávěním Josefa a Minky a pak už jsem se od ní nemohla odtrhnout. Závěr pro mě překvapivý. Rozhodně doporučuji, kniha stojí za přečtení.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Mafie po česku aneb Jeden den Bohuslava Panenky Mafie po česku aneb Jeden den Bohuslava Panenky](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24853/mafie-po-cesku-aneb-jeden-den-bohus-On2-24853.jpg?v=1534316859)
Skvěle napsáno, výborné čtení.