johisa johisa komentáře u knih

V kůži supermodelky V kůži supermodelky Meg Cabot

Knížka se mi velmi líbila. Super námět, až jsem se nad tím zamyslela co bych dělala kdyby se to stalo mě. Určitě se těším na další díl. :)

15.03.2012 5 z 5

Srdce ze zmrzliny Srdce ze zmrzliny Cathy Cassidy

Ačkoliv mám knížky od C. Cassidy ráda, tahle se mi vůbec nelíbila. Kniha mi připadala až absurdní a dost smutná, jak furt popisuje svou maminku, která pořád pije a nebo jak tam pak umře její babička. A nechápu ten doporučený věk od 9 let. Tuto knihu proto NEdoporučuji.

29.02.2012 2 z 5

Zombie blondýny Zombie blondýny James Brian

kniha se mi velmi líbila, jenom ten konec me mrzi, protože je otevřený. Jinak velmi dobre :)

29.02.2012 5 z 5

Polibek půlnoci Polibek půlnoci Lara Adrian (p)

Dobrý a celkem poutavý příběh :)

07.10.2013 4 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Knížka byla velmi napínavá, ale na mě tam bylo až moc masakru. Nechápu proč autorka musela každou dobrou postavu zabít. Celkem smutné :( Jinak se mi knížka moc líbila, ale první díl byl o trochu lepší. A potom, sem vůbec nepochopila o čem jsou ty informace na konci. Asi chyba ve mně :-D Dávám 4*

30.08.2013 4 z 5

Divergence Divergence Veronica Roth

Krásný příběh,ze začátku se mi do toho moc nechtělo, ale později mě to úplně vtahlo do sebe. Jen konec byl opravdu masakr. Jinak opravdu skvělá knížka!

09.08.2013 4 z 5

Srdce v sázce Srdce v sázce Alyxandra Harvey

Začátek knížky byl velmi zmatený, pletly se mi všechny pojmy a bylo tam opravdu hodně postav(podle mě zbytečně moc). Jinak příběh byl vcelku dobrý, taková oddechovka. Ale další díly už si asi nepřečtu.

25.05.2013 3 z 5

Zlodějka duší Zlodějka duší Kiersten White

Nuda! Asi u stránky 100 jsem to odložila a zacla číst něco jiného.

18.04.2013 2 z 5

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Nemohla jsem odolat a celou sérii jsem si přečetla ještě jednou. Musím říct, že napodruhé je to ještě lepší, všímala jsem si více detailů a více to prožívala. A určitě si to celé přečtu ještě několikrát. Tato serie je podle mě opravdu nejlepší jakou jsem kdy četla. A slyšela jsem že tento rok se to má celé nějak sfilmovat, už je i vybraný režisér a herci :-)

30.01.2013 5 z 5

Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

Úplně nejbožejší knížka co jsem kdy četla, musím říct že i lepší jak stmívání :)
Líbí se mi více jak první díl, má to hloubku, romantiku, dobrodrusžtví, má to prostě všechno :)
Strašně se těším na další díly.

18.10.2012 5 z 5

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Knížka byla vážně super, střašně napínavá daleko lepší než jiné serie o upírech(např.Škola noci první díly dobré a pak se to zvrhne v uplnou blbinu, Stmívání je taky dobré, ale tohle je o něčem jiném), ale v některých částech mi to přišlo dost depresivní a nepříjemné.

13.10.2012 5 z 5

Počátek Počátek Ellen Schreiber

Moc se mi to líbilo a přečetla jsem to jedním dechem, ale ten konec jsem teda moc nepochopila. Těším se na druhý díl.

13.08.2012 5 z 5

Pohádkový zločin Pohádkový zločin Krystyna Kuhn

knížky od K. Kuhn mám moc ráda ale tahle patřila k těm slabším, na Popelčinu kletbu a Past na Sněhurku to teda rozhodně nemá. No jinak se mi to líbilo.

25.06.2012 4 z 5

Dívky, 16 a vypráskaný prázdniny Dívky, 16 a vypráskaný prázdniny Sue Limb

Naprosto bezvadná, úžasně vtipná a bezkonkurenční, No prostě stojí za přečtení!!!

18.06.2012 4 z 5

Pronásledovaná Pronásledovaná Kristin Cast

S prvním dílem je tenhle nejlepší. Opravdu napínavý, ale celá tahle série mě začíná nudit, je to strašně dlouhé a dokola se to opakuje. Popravdě moc se mi do dalších dílů nechce, ale určitě si je přečtu.

23.05.2012 4 z 5

Nezkrotná Nezkrotná Kristin Cast

Další díl je opět velmi napínavý od začátku do konce. Přesto se mi ale zatím nejvíce líbí 1.díl, celý děj se totiž uplně zvrhl. Jinak se na další díly moc těším.

20.05.2012 3 z 5

Vyvolená Vyvolená Kristin Cast

Kniha se mi moc líbí, a taky že už sem tam dělo konečně něco zajímavějšího. A taky moc nemusim jak tam furt mele o těch živlech pořád dokola. Jinak je to fajn a pohodové.

18.05.2012 4 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Knížku mi doporučila moje kamarádka, že prý je úžasná. Já mám ale na to uplně jiný názor. Došla jsem v ní do strany 25 a naprosto mě ničím nezaujala, místama mi přišla nudná a někdy sem ani nepochopila o čem autorka mluví. Takže jsem ji ani dál už nečetla. Navíc sem i zjistlia, že autorka chodila do nějakého spisovatelského kurzu, takže pro mě nic moc!

07.05.2012 1 z 5

Milionové holky Milionové holky Cathy Hopkins

Další úžasná knížka od Cathy Hopkinsové. Velmi dobrá a vtipná, určitě doporučuji :)

07.05.2012 5 z 5

Holčičí tajnosti Holčičí tajnosti Cathy Hopkins

velmi se mi líbila, a mám k ní pěkný vztah

01.05.2012 5 z 5