JohnnyKa komentáře u knih
Tak za mne jednoznačně nejslabší ze série. Asi rozumím tomu o jakou amtosféru se snažil Lee Child. Bohužel se mu to moc nepovedlo. Málo akce a bitka s nácky byla jen aby se neřeklo. No a jak to všechno Jack Reacher přežil bez hektolitrů kafe nechápu ;)
Trochu slabší než předchozí dva díly v sérii. Ale každopádně další povedená "Carterovka" ;).
Jde vidět, že se autor poučil a rozepsal. Už zde nečteme zdlouhavé popisy situace viděné minimálně ze tří různých pohledů, jako tomu bylo v Nádražní Perdido. Kde jsem si i chvilku musel zvykat na ten "pohádkový" svět. Smekám před prekladatelem. Tohle překládat musel být fak challange.
Cesta krve (obě knihy) je za mne to nejlepší co Jirka Kulhanků napsal. Vím, že jemu osobně se zdá jako nejslabší a také musím souhlasit s tim co napsal Ramiel. Ale i tak mne tato kniha vtáhla tak, že jsem nevnímal jak během čtení otáčím stránky. Mix sci-fi a zobie horroru byl pro mne to pravé ořechové.
Zbytečně až moc sprosté. Začátek vcelku dlouhý, nic moc originálního. Přečíst se to dalo.
Opět dobře čtivá kniha od začátku do konce. Jelikož čtu sérii s Robertem Hunterem postupně a mám už tak Chrise trošičku "přečteného" , tušil jsem kdo bude vrahem. I tak mne na závěr dokázal ještě prekvapit. Zároveň si však pokaždé přeji, aby se už Hunter nenechal na konci vrahem chytit. Garcia by se mohl konečne poučit a nastřelit Hunterovy pod kůži nějaký pokročilý GPS čip :) To by si to chlapci na závěr dost ulehčili.