Jordyz komentáře u knih
Parádní čtení. Jen nechápu, proč já taková poseroutka jsem se rozhodla číst takovou knihu:-) Byl to boj. Bylo to jako když se dívám na horor, zavírám oči, chvílemi si i zacpávám uši, ale u knihy to moc nefunguje. Já se tak bála, že jsem konec dočítala pouze za přítomnosti přítele :-)
Každopádně skvěle napsáno, čtivá každá stránka a ani chvilka nudy. Perfektní a určitě ne poslední kniha od této autorky.
Rozhodně MUSÍM vilu navštívit a rozhodně VÍM, že tam chci bydlet :-)
Za mě hezké, oddechové počtení.
Zajímavé čtení. Opravdu trefné přirovnání, až je zarážející jak moc.
Taková chuťovka na jeden den, ale opravdu stojí za přečtení.
Doporučuji si přečíst. Neuvěřitelné, co vše se dělo, co vše je schopný člověk přežít a jak lehce člověk (ne svou vlastní vinou) může přijít o kus svého života.... Pro mě byla kniha zajímavá i tím, že se v ní objevují názvy vesnic a měst z mého okolí.
Oddychovka nacpaná dějem tak, že mám pocit, že by to vystačilo na celou ságu. Oblíbená autorka opět nezklamala.
Skvělá kniha. Dostala jsem se k ní až díky ČV. Nechápu, že jsme se tak dlouho míjely. Každopádně souhlasím s některými názory, že není až tak lehce čtivá, ale ta hloubka a téma to bohatě vynahrazuje. Je děsivá ta představa režimu, který vás hlídá na každém kroku a ještě děsivější, že každý člověk má svou hranici... Dlouho tuto knihu nedostanu z hlavy, takže za mě 5* - a to si je opravdu šetřím.
Tato série mě opravdu baví. Všechny díly jsou čtivé. Jen mi trochu vadily ty zbytečně detailní popisy týrání/vraždy. To nemusím. Jinak to nemá chybu.
Příjemné překvapení a autora zařazuji do oblíbených. Perfektní čtivá detektivka. Úplně jiná než jaké jsem zatím četla. Zajímavý pohled přímo z pohledu vyšetřovatelů s popisem toho, jak to chodí v zákulisí. Doporučuji.
Kniha se mi zdála příliš rozvleklá a konec překotný. Přesto musím říct, že se mi líbila. Nenechala mě klidnou a pořád se k ní v myšlenkách vracím.
Napínavá kniha, která se nedá odložit. V momentě, kdy už mě to napínání přestávalo bavit, přišel zlom v ději a ten konec jsem rozhodně nečekala. Za mě skvělá kniha.
Odpočinková víkendová četba. Příběhy jako ze života, parádní čtení.
Perfektní počtení na jeden den, i když mi trochu překážela jistá předvídatelnost děje...
Krásná kniha, i když se mi chvílemi četla těžce - asi díky formě vyprávění, kterou byla psaná - musím říct, že z ní ve mě zůstane dlouho zvláštní pocit. Jak jednoduše se dá odsuzovat, když si něco takového neprožijete...
Chtěla jsem se naučit komunikovat a díky této knize jsem víc poznala sama sebe... Doporučuji!
Tato série mě opravdu pohltila. Jsem zvědavá jak celý příběh dopadne a pro zatím vůbec netuším, jaký by ten konec mohl být - a to mě baví!
Oproti prvnímu dílu měl tendo díl větší spád a plnější děj. Za mě určitě zlepšení a těším se na další!
Oblíbený autor, takže jsem zaujatá :-) Ale musím říct, že tento díl byl pro mě čtivější než díl první. Možná je to i tématem vína a vinic. Každopádně tuto sérii určitě neopouštím a těším se na další díl.
Jednoduše skvělé čtení. Už čtu podruhé a pořád se stejným nadšením :-)