Joyce24

Závěr knihy mě poněkud zklamal, některé věci zde nebyly zcela vysvětleny. Je potřeba se nad celým příběhem velmi zamyslet, abych vše pochopila a i přesto zůstávají některé věci ne zcela jasné. Mám ráda knihy o Kay Scarpettové, ale tento příběh, především jeho závěr mi zklamal.
Mělo by být osvětlení zápletky příběhu věnováno více prostoru.

Opět další kniha od této autorky, která se četla skoro sama, měla spád a téměř jsem se od ní nemohla odtrhnout.

Průměrný kriminální příběh, který neurazí, ale ani nijak zvlášť nezaujme.

Od začátku do konce velmi zajímavý a čtivý příběh mé oblíbené autorky. Vůbec jsem se od něho nemohla odtrhnout.

Poprvé jsem knihu začala číst a už přes 1.kapitolu se nemohla přenést. Na druhý pokus jsem už byla úspěšnější a knihu přečetla celou a nemohla se od ní odtrhnout, jak mne zaujala. Jako hlavní postavy vystupují tři ženy, jejichž osudy se vzájemně prolínají a konec celého příběhu je velmi zajímavý. Určitě si ještě ráda přečtu další knihy od této autorky.

Další z výborných příběhů patoložky Kay Scarpettové opět nezklamal. Velmi napínavý příběh
s nečekaným rozuzlením.

Ani druhý díl mě nezklamal. Opět jsem se ponořila do děje a zapomněla na vše okolo.
Škoda jen, že příběh nemá ještě další pokračování. určitě bych jej uvítala.

Knihu jsem četla již několikrát, velmi se mi líbila. Jednak mám ráda knihy z lékařského prostředí a jednak se jedná o vynikající oddechovku. Člověk jen čte a zapomene alespoň na chvíli na problémy okolo něj.

Byla to má první kniha od tohoto autora. Zpočátku jsem si myslela, že knihu odložím, ale nakonec mě chytla. Snad jen některé pasáže v knize byly zdlouhavé.

Nejnovější kniha od mé oblíbené autorky. Opět nezklamala a již nyní se těším na další titul od Joy Fieldingové.

Tato kniha se mi líbila zatím asi nejvíce z těch, které jsem četla od M. Viewegha. Velmi dobře se mi četla, nechyběl zde humor. Naopak film, který byl podle této knihy natočen mi poněkud zklamal, kniha je mnohem lepší.

Opět velmi čtivá kniha od mé oblíbené autorky. Přečetla jsem ji během pár dnů a již se těším na další titul od Magdy Váňové..