juliekrocova komentáře u knih
Kniha je opravdu skvělá, ale přesto nemůžu dát plný počet hvězdiček - některé části knihy byly moc zdlouhavé a celkově mi trvalo dost dlouho přečíst knihu, což je neobvyklé, ale příběh je to opravdu propracovaný a knížku doporučuju všem, co mají rádi dystopii
Kniha se mi velmi líbila a neustále jsem nad ní musela přemýšlet. Rozhodně bych ho neoznačila za výrazně horší díl než třeba díl předcházející - tedy druhý. Byl sice o něco slabší, ale ne o moc. Závěrečný díl trilogie se mi líbil, byl čtivý, bylo tam dost akce, zamotaných vztahů a všeho, co se dá od Katniss čekat.
Stephenie Meyerová příjemně překvapila.. Propracovaný příběh, hlavní zápletka, otevřený konec.. Kniha se mi moc líbila a přečtu si ji znovu.
Kniha, která mě naprosto překvapila, pohltila a její čtení uteklo vážně rychle (až moc rychle)..
Kytice je klasika a Erbenovy balady mají vážně něco do sebe, jedna z mála poezií, které mám ráda..
Kupodivu se Médeia četla dobře a byla srozumitelná - i mě docela bavila. U povinné četby jsem tohle nečekala.
Nádherná kniha. To napětí po dobu celého čtení, když nevíte, co se dál stane.. Naprosto mě nadchla tato kniha a těším se, až se k ní zase někdy vrátím.
Máj opravdu nemám ráda, styl, kterým je napsaný mi vůbec nevyhovuje - nemyslím ti češtinu jako takovou, ale spíš přeskakování, divně používané metafory a další.. Máj si určitě víckrát nepřečtu a do seznamu knih v maturitě ho už určitě nezařadím..
Velmi čtivá a originální kniha. Líbila se mi a rozhodně ji doporučuji. Už se těším na další díly.
Můj nejoblíbenější díl z celé série.. Jako mladší jsem ji mohla číst stále dokola :)
Plánuji si přečíst další povídkové knihy od Roalda Dahla
Knihu jsem četla ještě na základce, ale naprosto jsem se do tohoto příběhu zamilovala. Knihu doporučuju všem, co mají rádi dinosaury, protože příběh o samici raptora jistě takového člověka zasáhne. Příběh, styl psaní a všechno se mi velmi líbilo. A nakonec - o raptorech i dalších dinosaurech se dozvíte spoustu informací a to zábavnou formou :)
Na to, že je to její debut a je to začínající mladá autorka, tak skvělé, ale přesto to nebyla knížka, u které bych dokázala sedět, dokud ji nepřečtu. Měla něco do sebe, těším se na pokračování, ale není to nic převratného. A málo draků :)
Nádherná kniha, strhující konec - koncem si mě tato kniha získala.
Lepší byly první dva díly, které mě naprosto nadchly, ale také závěrečný díl této série stojí za přečtení.
Na první díl to nemá, ale i přesto skvělý komiks..