Juvka Juvka komentáře u knih

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Napínavý příběh o zmizení teprve pětiletého kluka, který ale není až takové zmizení jak se na první pohled zdálo. Od půlky knížky už tušíte asi jak to je doopravdy, ale přesto Vás konec překvapí. Kniha se čte dobře.

21.09.2019 4 z 5

Teď mlč Teď mlč Emily Elgar

Úplně nejlepší knížka, kterou jsem za poslední dobu četla. Kniha vypráví jeden příběh, který je popisován z pohledů více účastníků, což jí dodává na síle. Kniha má podle mě velice smutný konec.Po celou dobu čtení jsem prostě doufala, že to prostě skončí happyendem.
Takže za mě opravdu doporučuji :-)

30.08.2019 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Oddychovka pro zimní večery.

28.12.2018 3 z 5

Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Kniha pro mě neměla takový nádech. Nechci říct, že to bylo zklamání, ale znova bych si jí nepřečetla. Bylo tam spoustu zmatených situacích, které se pořád natahovaly.

03.02.2024 2 z 5

Jsi na řadě Jsi na řadě Holly Seddon

Kniha se čte velice dobře. Námět celkem zajímavý. Mám ráda knihy, které jsou vyprávěny z více pohledů, přesto tato kniha mě osobně moc nezaujala. První polovina byla mnohem lepší než druhá, která se pak táhla.

31.10.2022 3 z 5

Bestie Bestie Dominik Dán

U této knihy mám takové rozporuplné pocity. Z jedné strany je to skvělá detektivka o sériových vraždách a provedení vražd je opravdu brutální a naživo to musí být opravdu ošklivé a sama se čte. Ale na druhou stranu mi hrozně vadilo, že jsem dopředu věděla kdo je vrah. Což mě osobně to hrozně zklamalo, protože mám ráda když sama musím přemýšlet.

20.02.2022 3 z 5

Manželky Manželky Tarryn Fisher

Kniha, která mě velice překvapila. Ze začátku jsem si říkala, že tohle nedám, že to nedočtu. Přišlo mi to nudné a hlavně nesmyslné. Kdo by chtěl žít s chlapem, který nežije jen semnou a dokonce o tom všem mám vědět? A najednou se to začalo vše vyjasňovat a já se nestačila divit. Závěr opravdu překvapující.

23.01.2022 4 z 5

Ztracené kosti Ztracené kosti Lincoln Child

První kniha od daného autora. Kniha se dobře čte. Osobně mě příběh moc nezaujal. Ze začátku mi to přišlo hodně hektické, spousta věcí se tam prolínaly a nedávalo to až takový smysl. Ale nakonec to až tak hrozný nebylo

18.11.2021 3 z 5

Snaž se nedýchat Snaž se nedýchat Holly Seddon

Zase po dlouhé době perfektní knížka, kterou jsem hltala. Kniha se čte dobře.

28.07.2021 5 z 5

Svedená Svedená Portia Da Costa

Čtení pro ženské. Typický erotický román.

01.03.2021 3 z 5

Dřív než se rozloučíme Dřív než se rozloučíme Věra Řeháčková

Osobně mě moc kniha nezaujala. Příběh teda neurazil ale ani nenadchnul.

25.10.2020 3 z 5

Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Kniha je plná zvratů a překvapení. Sice konec mě trochu zklamal, ale je pravda že bych tohle nečekala. Ale jinak samozřejmě opět výborná knížka.

03.10.2020 4 z 5

Unesená Unesená Mo Hayder

Dobrá detektivka se zajímavým námětem. Žádná matka si asi neumí představit, kdyby jí najednou unesli dítě. Kniha má děj i spád.

22.08.2020 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Galerie mrtvých byla moje třetí knížka od daného autora, kterého jsem si velice oblíbila. Kniha nebyla špatná, ale osobně ty dvě před tím se mi líbila mnohem více. Brutálnosti vražd se v knížce samozřejmě neztratily, ale bylo tam více míst, které byli zdlouhavé. Prostě mě až tak nevtáhla do děje.

09.05.2020 4 z 5

Připravena zemřít Připravena zemřít Lisa Jackson

Kriminální příběh o hledání vraha. Kniha není nějak extra děsivá, není v ní nic zvráceného, prostě běžný příběh. Kniha se čte dobře a pro mě to byla spíš oddechovka. Některé pasáže tam ani nemuseli být. Neměli nic společného s tím případem.

01.04.2020 3 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel John Marrs

Příběh z pohledu dvou lidí, kteří se navzájem milují ale i nesnášejí. Obdivovala jsem hrdinku jak se dokázala ke všemu tomu postavit. Krásně je znát, že je ženská v jistých situacích silnější než ten chlap. Kniha se čte lehce, ze začátku bych řekla taková nuda nic se neděje. Pak dojde k zápletkám a k určitým rozuzlením, který už svým způsobem čtenáře zaujmou. Ale podle mě ten příběh nemá až takovou sílu zatáhnutí do toho děje.

03.03.2020 3 z 5

Místo určení neznámé Místo určení neznámé Agatha Christie

Příběh má hlavu i patu. Jeho rozlousknutí je na pár stránkách u konce. Osobně mě příběh moc neuchvátil, ale kniha se čte sama, takže to není zas tak hrozné.

15.02.2020 3 z 5

Ohrožená Ohrožená Rachel Abbott

Kniha je velice čtivá, ale kdo nemá rád více postav a jejich pohledy tak pro něj to není. Jednotlivé postavy mají svoje tajemství a jen díky jedné autonehodě se tajemství začnou odhalovat. Ze začátku jsem se neuměla pořádně zorientovat, ale v polovině knihy Vám vše dojde a můžu říct, že od té doby jsem se od té knihy nedokázala odtrhnout.

26.01.2020 4 z 5

Až tady nebudu Až tady nebudu Linda Green

Dlouho jsem přemýšlela co k této knize mám napsat. Ano příběh o dívce, která se bezhlavě zamiluje do muže, který se později ukáže jako násilník, je velice zajímavý nápad. Ale osobně bych ho víc propracovala. Jinak bych ho popsala jako nereálný. Nikdo z nás neví co nás v budoucnu čeká a ještě ani žádná technika nepřišla na to, co nás čeká. To pro mě byl asi dost velký problém, i když to autorka myslela dobře.

07.12.2019 4 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Rachel Abbott

Kniha se čte dobře. Příběh je zajímavý ale některé pasáže jsou zdlouhavé.

06.10.2019 3 z 5