Manželky přehled
Tarryn Fisher
Tarryn Fisher, autorka mnoha románů ze žebříčku nejprodávanějších knih podle New York Times, přichází s rychle ubíhajícím příběhem, který vám rozbuší srdce a vezme dech. S thrillerem, který nebudete chtít odložit. Manžel Thursday, Seth, má dvě další ženy. Thursday se s nimi nikdy nesetkala a nic o nich neví. S tímto mimořádným uspořádáním souhlasila, protože je do něj blázen. Jenže jednoho dne cosi zjistí. Skutečnost, která odstartuje velmi odlišný – a hrozivý – příběh o muži, kterého si vzala. Následuje jeden z nejspletitějších a nejpřekvapivějších thrillerů, jaké jste kdy četli.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se cetla celkem dobre, ale neco ji chybelo, abych si vybrala dalsi z knih autorky. I kdyz, nikdy nerikej nikdy.
Knižní novinky (9. týden)
28.02.2021
Kniha Manželky v seznamech
nevěra partnerské vztahy thrillery žárlivost milostný trojúhelník manželky thrillery pro ženy polygamie americké romány
2020 | Láska a jiné lži |
2021 | Manželky |
2024 | Nikdy, nikdy |
2020 | Zloděj |
2020 | Past lží |
Zábavné čtení o blbkách, které se průběhem trochu vzchopí. Dobře se to čte, ještě lépe zapomíná. Tak takové to je..