Nikdy, nikdy přehled

Nikdy, nikdy
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530330/bmid_nikdy-nikdy-662cce164b545.jpg 4 322 322

Bestsellerové autorky Colleen Hooverová a Tarryn Fisherová spojily síly a společně napsaly naprosto jedinečnou romanci s mystery zápletkou. Charlie Wynwoodová a Silas Nash byli od narození nejlepšími přáteli, dokud se do sebe ve čtrnácti letech nezamilovali a nestali se něčím mnohem víc. Počínaje dnešním ránem jsou si ale naprosto cizí. Všechny jejich vzpomínky na to, kým byli a jaký pár společně tvořili, jsou fuč. Vytratily se. Nezbývá než odhalit pravdu o tom, co se jim stalo a proč k tomu došlo. Ale čím víc o sobě zjišťují, tím těžší je pro ně pochopit, proč byli vůbec kdy spolu. Vzpomenout si někdy může být horší než zapomenout. Doporučený věk 15+... celý text

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

Never Never, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdy, nikdy. Přihlašte se a napište ho.

marcela9850
17.12.2024 4 z 5

Skvěle napsané, nápadité, napínavé, romantické. Jen to rychlé ukončení a kapitola po 20ti a více letech… nějak mi to “nepasovalo… chtělo by to nějak víc rozvést- aspoň podle mě

NellaSknihou
15.12.2024 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila. Zajímavý námět mě nutil přemýšlet. Velmi jsem ocenila, že autorky odkrývaly indicie postupně, takže až do konce jsem si mohla utvářet teorie, což mě na čtení velmi baví. Čtu příběh, který někdo napsal, ale zároveň mi dává prostor pro rozvoj vlastní fantazie. Jaké by to bylo ztratit vzpomínky? Co bychom o sobě zjistili?

Karoll_ina
27.11.2024 3 z 5

první knížka od této autorky a možná sem měla přehnané představy. Kniha se pěkně četla, ale čekala jsem víc. Pointa během jedné kapitoly, jinak furt to samé dokola. Za mě průměr.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Vzpomeň si na mě... a nezapomeň...

18.05.2024

Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024

Miluju tě až moc. Víc, než si kdo zaslouží být milovaný. Ale nemůžu si pomoct. Normálně milovat je s tebou těžký. Takže tě miluju jako magor.

Trháš ostatní na kusy, jen abys ty byla zase celá.

Ale naštěstí... jsem blázen. Proto mě milovala.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Nikdy, nikdy v seznamech