K.M. komentáře u knih
Letos jedu na dovolenou právě na korfu a plánuji navštívit alespoň některá zmíněná místa jejich knižní popis se mi moc líbil sice je to přeci jen pár let ale i tak doufám.
Jedna z nejlepších knih co jsem četla ze začátku nic moc ale pak to bylo lepší a lepší
Je to úžasná kniha i když musím přiznat že jsem se docela nudila u kapitol kde nevystupoval doktor Lecter
Dle mého názoru to byla nejlepší kniha z celé série. Ale s každou další knihou se mi Seth přišel nudnější a Carter přesně naopak ale to je ...
Kniha mě celkem bavila až na nějaké ty nesrovnalosti např. nemusím dýchát - stěží jsem popadala dech, každý nádech po cestě dolů mým hrdlem hlasitě zachrčel. A taky jsem tak zcela nepochopila proč veškeré ˇpostavy mají buď to zelené nebo modré oči. Ale jinak kniha ušla.
Moje první kniha od Mo a musím říct že lepší detektivku jsem viděla pouze v Sherlocku Holmesovi.
Oproti předešlému dílu 100% lepší děj byl zajímavější oproti předešlé knize a vůbec všechno bylo takové ..... no prostě lepší!
Naprosto úžasná kniha u, které mě zarazily akorát dvě věci a to za prvé až přehnaný popis erotických částí a za druhé poněkud nudné popisy vyšetřování strážníků, ale jinak tleskám a ještě jednou zopakuji úžasná kniha, kterou vřele doporučuji!!!!
I když byla tato kniha opravdu mistrovsky napsána téměř k nerozeznání od děl s. A. Doyla tak některé pasáže mi přišly poněkud méně komplikované než jak by to napsal s. Doyle
Ze začátku poměrně nudná a příjde mi poněkud hloupé psát význam slov která známe a slova která neznáme naopak nechat bez vysvětlení.
tato kniha sice není tak dobrá jako Dvě zrcadla, ale rovněž má své kouzlo.
Velice napínavá a zábavná kniha a myslím, že hlavní hrdinka je vcelku sympatická takže knihu rozhodně doporučuji, jelikož velice příjemně dokáže obohatit ponuré zimní dny.
Nevím jak u ostatních, ale když jsem tuto knihu četla měla jsem dojem, jako by spisovatelka při psaní této knihy měla někam na spěch, spousta dějů se děla v jedné kapitole ,ačkoli by se tyto děje daly dál rozvést, nicméně na druhou stranu má tato kniha zajímavý námět.