kacaaba komentáře u knih
Kniha se mi líbila, pohodové čtení na večer, jen mě tam přišlo dost mrtvých bodů, to se mi u ostatních knih této autorky nestalo. Jsem zvědavá na pokračování této série.
Kniha se mi moc líbila. Nasmála jsem se a romantika taky nechyběla. Mohu jen doporučit. Líbí se mi, že se v knihách objevují šťastné páry z předchozích dílů a sérií.
Kniha se mi líbila, odpočinková, vtipná romantika. Už se těším na další díly.
Rozhodně lepší než první díl. Pěkně se mi to četlo. Takové oddechové čtené na večer. Romantika, napětí a zábava.
Kniha se mi líbila. Jen souhlasím s tím, že byla zbytečně moc paličatá a škoda, že tam nebyla svatba a přijetí společnosti než ty žabomyší války.
Pěkné pokračování, zase to odhalilo část Charlesovi minulosti, jen mě určité pasáže chvilkama nudili.
Kniha se mi líbila, zajímavé povídky, které mi objasnili vlastnosti postav ze série Mercedes i Alfy a Omegy. Určitě stojí za přečtení.
Mě se kniha líbila, další milostné, napínavé fantasy dobrodružství.
Mě se kniha líbila. Stejná jako všechny ostatní. Detektivní zápletka, nadpřirozeno a láska. Pohodové čtení na večer.
Tak nevím, čekala jsem od toho trochu víc. Dočetla jsem a je to asi první knížka od této autorky, kterou už znovu číst nebudu.
I když se mi kniha líbila, musím souhlasit s malazluta. Chvilkama to byli nudné opakující se pasáže. Bojím se, že kdyby mezi díly nebyla taková pauza, chvilkama bych se i nudila. V tomto díle se opravdu nic moc nedělo. Jo odkrylo to problémy hlavních hrdinů, ale Eva mi někdy až lezla na nervy. Jsem zvědavá na závěr, doufám, že nebudeme muset čekat tak dlouho.
Další napínavá romantická knížka. Jen on není bohatý hrabě a ona chudá dívenka. Majetkem i intelektem jsou si rovni. Při vyšetřování vraždy se do sebe zamilují. Historická romance z 19. století.
Další knížka od této autorky, kde nechybělo napětí a romantika. Líbilo se mi to, ale přišla mi slabší než ostatní z prostředí lordů. Historická romance z 19. století.
Tento díl byl hrozně napínavý. Mučení Sydney byla síla, ale nakonec to dopadlo dobře a jejich vztah měl happy end. Teď jen aby našli Jill, ale jak znám hlavní hrdiny, určitě se jim to podaří. :D
Moc se mi to líbilo. Hlavně mám radost, že Sydney už není bezbranná a dokáže se o sebe postarat. Už se těším n další díl.
Tak pokračování se povedlo. Hezky se to četlo, těším se na další díl.
Vampýrská akademie mě moc bavila, takže jsem se na tuto sérii pokrčování těšila. Líbí se mi to. Postavy se zatím oťukávají, tak jsem zvědavá.co s toho bude.
Kniha se mi moc líbila. Romantický historický román s erotikou. Mělo to příběh, líbilo se mi, že nešlo jen o hlavní hrdiny, že i vedlejší postavy bojovali o své místo ve světě. Určitě si jí přečtu klidně znovu.
Autorka hezky popisuje sexuální scény. Ty jsou ve všech knihách podobné, ale pořád mají něco do sebe. Mám ráda fantasy, takže to mi taky nevadilo, jen mě tam prostě něco chybělo. Příběh mi přišel hrozně chudý, chyběl mi charakterový popis postav i celé scény. 90% tvořili jen postelové hrátky a to prostě nemůže být všechno.