kacenka6144 komentáře u knih
Zatím jsem dočetla, ale podobné téma jsem už viděla napsané lépe. Ben se tváří jako lev, ale je to spíš kotě, které neví co chce. Nebo ví, co chce, ale neví, co si s tím vším má počít. Uvidíme, co další díl.
Tak tohle bylo trošku mimo. Nevím, kolikátá knížka Bertrice Small tohle byla, ale určitě to umí o hodně lépe.
Tak trochu jsem to čekala. Ale čekat celý rok na rozuzlení je fakt na prd.
Touhle knížkou jsem se, na rozdíl od předešlých dílů, prokousávala ztěžka. Asovo neustálé sebemrskačství už mě rozčilovalo. Ale jsem ráda, že jsem to nakonec dočetla a uzavřela tak celou, jinak v celku povedenou, sérii. Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4*, ale vzhledem k předešlým dílům jsem nakonec dal 4.
Lehká romanťárna - neurazí, nenadchne. Oddechovka po dni plném stresu.
Nemůžu se rozhodnout mezi 3 a 4*, takže zatím 3. Příběh mě baví, ale zbytečně se natahuje. Ta omáčka kolem zdržuje.
Na Zákazníků dobrý. Má to určitý děj a obě hlavní postavy "maji šťávu".
Na Halrlequinku to nebyla zas tak špatné. Jejich vzájemné slovní souboje dávaly knížce určitou šťávu. Spolknuto za jedno odpoledne.
Tenhle díl má sice nejhorší ohodnocení, ale pro mě byl v podstatě nejlepší. Měl zápletku. I když jsem už něco hodně podobného četla. Ale copak se dá na dané téma vymyslet úplně nového?!
Za mě prostě ne. Už jsem asi moc stará. :-)
Nevím, jak přesně popsat svoje pocity po dočtení téhle knížky. Téma zajímavé, ale myslím, že by to asi takhle nefungovalo.
Další dvojka z krabičky "Nenávidím tě, miluju tě". Klasický oddechový příběh, který je prošpikovaný dialogy dvou svářících se lidí. Nenadchne, neurazí.
Dva díly mi přišly skoro zbytečné. Byly chvilky, kdy jsem přemýšlela, jestli knížku dočtu až do konce.
Knížky o klanu Cynsterů jsem četla vždycky velice ráda. Hlavně první díly. Ale teď už mi to přijde jako zbytečné natahování. Příběhy se začínají víceméně opakovat. Když porovnám napínavost a čtivost této knížky a Nevinného potěšení (1. díl celé série, už jsem se k němu párkrát vrátila), je v nich neskutečný rozdíl.
Mám ráda knížky téhle autorky, ale v téhle sérii mi pořád něco chybí. Její knížky ze skotské Vysočiny mě bavily víc.
Není to první knížka, kterou jsem od téhle autorky četla, ale zatím asi nejslabší. S River Wildem nebo Trablemi se nedá vůbec srovnat. Místy jsem ji už už chtěla odložit, ale nakonec jsem ji dočetla celou. Uvidím, co druhý díl.
Bavily mě oba díly této série. Je škoda, že konec zůstal otevřený. Ale třeba ho někdy autorka dotáhne až do samého finále. Prostor tady určitě je.
Zatím dám 4* a počkám, kam se celá série posune. Ale jsem docela zvědavá.
K této autorce jsem se vrátila po delší době. A knížka mě vůbec nezklamala. Měla příběh, nechyběla romantika, ale nic přehnaného.