kachenbooklover komentáře u knih
Ze začátku mě kniha vůbec nenadchla a chvílemi jsem jí chtěla odložit, nakonec jsem se k dočtení dokopala..Druhá polovina už byla lepší a konec celkem nečekaný...
Na to ,že je tato série tak oblíbená mi tato kniha nepřiša až tak úžasná..
No..zkusím další díl a uvidím.
První kniha, u které jsem "ukápla slzičku"=D
Opravdu nádherná kniha, pro pejskaře úplně dokonalá ..a navíc skvěle napsaná !!Co nejdřív si musím přečíst druhý díl !!
Zjištění , že kniha není krimi ,ale sci-fi mě překvapilo. A navíc u Keplera..? Tak to jsem opravdu nečekala. Sci-fi téměř vůbec nečtu , tak se mi četlo trochu hůř.. ale myšlenka skvělá !!! Donutilo mě to přemýšlet o posmrtném životě.
Takže za mě dobrá=D
Nejdřív jsem nechápala proč je tam tolik postav a popisů...ale nakonec to všechno začalo dávat smysl..Spousta složitých jmen...ale jinak námět i příběh dobrý a napsáno poměrně čtivě...za mě čtyři = )
Dlouho jsem se ke knize nemohla dostat. Vždycky byla nějaká lepší ...ale jsme ráda že jsem si jí nakonec přečetla. Byla úplně úžasná !!!Takhle dobrou knihu jsem dlouho nečetla ! nemám co vytknout.
Ze začátku mě kniha vůbec nenadchla , ale pak jsem se do toho dostala a kniha mě úplně pohltila.Za mě jedna z nejlepších. !!
1. polovina nudná , 2. lepší...konec jsem opravdu nečekala a hodně mě překvapil... ale na mě zbytečně moc dlouhé.
skvěle napsaná kniha , i přesto, že jsem několikrát viděla i film , mě kniha bavila.Určitě si přečtu i další díly !!!
Kniha mě zase tolik nenadchla. Podle anotace jsem myslela, že to bude lepší. Takový průměr...
skvěle napsaná kniha !!!podle obálky bych rozhodně neřekla , že půjde právě o tohle téma. Musím si přečíst druhý díl !!!
kniha jedním slovem skvělá !!!přečetla jsem ji za jeden den...ikdyž jsem závěr tušila od poloviny knihy , kniha byla opravdu super !!nemohla jsem se od ní odtrhnout , dokud jsem jí nedočetla.Za mě jedna z nejlepších knih ,co jsem četla.