Kačík komentáře u knih
Příjemná oddychovka, erotické pasáže se už pak hodně opakovaly.
Odpočinková četba, děj krásně plynul, doporučuji na dlouhé zimní večery
Az na ten konec to bylo pohodove čtení. Závěr jsem četla 3x a stejně jsem ty dialogy nějak nepobrala. Podle mě tam toto drama nebylo potřeba.
Odpocinkove čtení s nádechem nadprirozena. Pro me fajn knížka u které se nemuselo přemýšlet .
Příjemné čtení. Měla jsem strach, že se v množství osob a jejich příběhů ztratím, ale bylo to v pohodě.
Slabší než první díl. Doufám,ze ve třetím se autorka polepší. Nesedí mi,jak jí všichni ty rady do života baští.
Kniha se mi líbila, takové oddechové čtení. Rozhodně je lepší se nad dějem nezamýšlet. Je to prostě pohádka pro dospělé. Další díly si přečtu ze zvědavosti, jak to bude dál.
Pěkný příběh z červené knihovny. Nejdříve mi kardioložka lezla trochu na nervy, ale pak se pomalu srovnala. Byla jsem ráda za pozitivní konec.
Líbilo se mi plynulé navázání na Porodní bábu od řeky Hope. Knížka se příjemně četla.
Byla pro mě zdrojem zajímavých informací. Rozhodně stojí za přečtení.
Klidný odpočinkový příběh, který se plynule čte. Ze začátku byla hrdinka na můj vkus až moc ufňukaná, ale pak se vzchopila a fungovala na jedničku.
Pro mě pěkný závěr pohádkového příběhu. Nenáročná oddechovka. Další díly z pohledu ostatních osob si přečtu ze zvědavosti. Zajímavý nápad sepsat jeden příběh z pohledu různých osob.
Grafický pěkně zpracovaná kniha. První půlku jsem četla poctivě, dozvěděla jsem se i něco nového, zbytek jsem jen prelitla. Trochu jiný pohled, myslím ze stojí za přečtení.
Úžasná knížka se zajímavým námětem, kterou si rozhodně pořídím do své knihovny. Ze začátku jsem se trochu ztrácela v postavách a časových rovinách. Jakmile jsem si toto urovnala, tak krása, zajímavé, napínavé, prostě super.
Další příjemná kniha od této autorky. Děj hezky plynul, dobře se četla. Některé recepty rozhodně vyzkouším.
Úžasný příběh se zajímavým námětem, rozhodně stojí za přečtení.