Kačík komentáře u knih
super knížka, je to takové nenáročné čtení třeba na dovolenou,vřele doporučuji :-)
Knížka se velmi pěkně četla, těším se na další díly.
Na knížku jsem se velice těšila, ale bohužel mě trochu zklamala, čekala jsem víc.
Pěkné čtení o Indii a Španělsku - lásce, moci, penězích a hluboce zakořeněných zvycích.
Když jsem dočetla k místu, kde se ženy rozhodly, že pojedou na pouť do Francie, zděsila jsem se a říkala si, že to určitě nedočtu. Knížka mě ale velmi mile překvapila, přečetla jsem ji téměř jedním dechem.
Knížka o běžném životě, jeho radostech a strastech, která se dobře četla.
Druhý díl byl, co se týče děje, rozhodně lepší. Dobře se to čte, takže mám v plánu i třetí díl, abych věděla, jak to celé dopadne.
Velmi pěkný a zajímavý příběh, který rozhodně stojí za přečtení.
Příběh byl na můj vkus až moc ideální. Číst se to dalo, ale některé pasáže jsem občas i přeskočila. Jsem ráda, že jsem si knížku pouze půjčila v knihovně, protože by to jinak byly vyhozené peníze.
Do 190.stránky jsem u knížky trpěla. Děj téměř žádný, jenom nářky plnoštíhlé dívky. Po zjištění, že je těhotná, ale nabral příběh spád a nedala jsem knížku z ruky, dokud jsem ji nedočetla.
Knížka se mi moc líbila. Nenáročné, odpočinkové a přitom zajímavé čtení. Rozhodně stojí za přečtení.
Dobře se četla, bylo to zajímavé. Pro mě nový poznatek.
Oddychové čtení, události nabraly spád až na posledních cca 20ti stránkách. Knížka mě trochu zklamala.
Knížka měla pěkný spád, dobře se četla, zvládla jsem ji za sobotní odpoledne. Děj ale nic moc, na to, že je to 600 stran, se tam skoro nic neudálo. Do četby této knihy jsem se pustila hlavně kvůli pověsti, která ji předcházela. Mám v plánu přečíst si i další díly, abych věděla, jak to dopadlo. Osobně si ale myslím, že je kolem knihy moc velká mediální bublina, zas až tolik sexu a dobře rozepsaného tam nebylo, čekala jsem víc.
Super knížka, četla jsem ji jedním dechem a na konci zamáčkla slzu dojetí, jak dobře to dopadlo.
Super kniha,rozhodně doporučuji k přečtení. Začátek nic moc, pak jsem se ale do knížky zabrala a seděla jsem u ní, dokud jsem ji nedočetla až do konce.
Kniha mě příliš nezaujala, recepty byly zajímavé, ale jinak nic moc.
Skvělé pokračování knihy Nespoutané sny. Doporučuji k přečtení :-)
Doporučuji k přečtení. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, moc mě zajímalo, zda to dobře dopadne. Jen konec byl na mě, co se týče dalších žen v knize vystupujících, až moc rychlý a takový neúplný, což byla škoda.