Kačison komentáře u knih
Naprosto skvělá kniha, přečteno za večer. Marek Dvořák je úžasný člověk. Kniha formou rozhovoru je velmi dobrý koncept.
Našla jsem novou oblíbenou autorku. Kniha mě hodně bavila, byť jsem tušení o pachateli měla asi v půlce. Plně zvratů, oblíbila jsem si především Vika. Hned jdu číst další knihu v pořadí.
Hm, tak neee... Nedočetla jsem. Skončila jsem za půlkou. Zjistila jsem, že vlastně nevím, proč to dál čtu, protože vlastně moc nevím, o čem ten příběh je. Co je posláním. Nijak mě postava hlavního hrdiny neupoutala. Asi tak...kdybych si tu knihu koupila, tak budu naštvaná.
Jo tak tahle kniha mě bavila asi nejvíc. Četlo se samo.
Mám u této autorky prostě problém s těmi rozvláčnými začátky, popisem postav, všeho možného...než se člověk prokouše k samotnému zločinu a pak to začne brát spád. Tato kniha mě však zaujala méně, než ostatní. Ale i tak je to dobrá poctivá česká detektivka.
Moje první kniha od této autorky. Klasická, poctivá české detektivka. Jediné s čím mám drobný problém - polovina knihy vlastně popis lidí, situací všeho, samotný čin se stane zhruba v polovině knihy. Je to jiný styl, ale dobrý
Knihu jsem přečetla za jeden den, čte se úplně sama. Jsem fanynka p. Mareše a dozvěděla jsem se spoustu informací. Jednoznačně mohu doporučit někomu, koho zajímají kriminálky a reálné vyšetřování.