kacka.haas kacka.haas komentáře u knih

Hana Hana Alena Mornštajnová

Jedním slovem-nádhera!! Troufám si říct, že nejkrásnější kniha od českého autora, kterou jsem kdy četla. Smutný, ale dost reálný příběh, jako by v tom autorka dříve žila. Lidé za války museli být tolik silné osobnosti, vždycky se mě to v knihách dotkne. Zavedla bych to jako povinnou četbu. Přenádherný !!

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Musela sem knihu zavřít několikrát a v noci sem se i budila. Nic pro slabé povahy. Válka je zlo a vše co obnášela je tady dopodrobna napsané. Bohužel i to, co my si neumíme představit. Doufám, že se to nikdy opakovat nebude. Autorka to neměla jednoduché ani po válce. Je to strašně silná žena.

04.12.2018 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Miluji tuto knihu, všechny díly. Nečetla jsem nikdy nic lepšího a to jsem už dospělá. Todle čtení je úplně pro každého. Neznám nikoho koho by to nebavilo.

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Kniha mě vůbec nebavila. Je to takové o ničem ten příběh, špatně se to přelouskává ta kniha. Mám ráda ji jako osobnost i její humor, ale toto se moc nepovedlo. Jediné co se mi na knize líbilo byla Elišky matka a nářečí.

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Nejlepší kniha, kterou jsem od něj četla. Hodně reálné, láska, sex, bohužel i té nevěry je tam dost. To jsou prostě jeho knihy. Za mě nejlepší, kterou jsem od něj četla. :)

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Nelíbilo se mi to, o ničem, depresivní příběh. Hlavní postava je na pěst. Kdybych od ní nečetla i jiný knihy, tak si ji nekoupím. Nejlepší kniha od autorky je Osm.

01.02.2019

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Já nevím, má lepší knihy. Jinak mě jeho knihy baví a i on sám jako člověk, ale toto už je takový stejný. Furt ty samí problémy, přijde mi to na stejné brdo.

04.12.2018

Svatební noc Svatební noc Sophie Kinsella (p)

Na dovolenou k pláži dobré čtení, oddechové. Takové trochu praštěné až nereálné, ale špatné to určitě nebylo. :)