KaiShun komentáře u knih
Tentokrat zadne prekvapeni, skvele se cetla ale na ostatni dily ztraci
Start pomerne nudny i na HB ale kolem poloviny neskutecny obrat , za me jedna z nejlepsich a jedeme daaal
Prekvapive nikoli vsak tolik ze jsem na to cekel temer rok, presto 5
Klasicky Bosch, 5* uvidime cim se bude ted Harry po odchodu z LAPD zabyvat
Kniha dosti nezazivna, zadne roszahle vysetrovani, polovina monologu naprosto zbytecna, nedotazene postavy a zamerne mrhani casu popisu ruznych scenerii ktere ve finale nejsou dulezite 2* a uvidime co prinese dalsi dil
Urcite bych nesrovnaval s THarrisem po precteni jednoho dila od Starlinga. Toto byla skvela kniha zvladnutelna za par hodin, zajimava pointa jak pro koho, ja to treba cekal ale jinak stoji za precteni, doporuceno.
Zase me Connelly prevezl , ajta krajta , jdeme na falesne hrace :)
Jednim dechem doslova a hned skok ke tretimu dilu... pomalejsi zacatky zase vynahradi nabite konce
Moje prvni setkani s Harry Boschem a nemuzu si to vynachvalit, urcite ne posledni.
Klidne bych to i nechal Servaze resit jen kdyby to bylo ve Francii :) Jinak mi kniha docela pripominala Kruh co se tyce deje s detma a mistama i Deaverovo Rozbite okno, finale me teda prekvapilo presto se mi serie s MS libi vice za me 4*
Nektere pasaze zcela zbytecne ale spoilery uz psat radeji nebudu :) jinak super pocteni a zkusim i treti dil
Miliardar povesi sveho superkone na skalu jen aby mohl odpravit 4 zmetky. Sice jsem dal 5* ale jen za Servaze, jinac nevim kde ten namet vyhrabal Bern.