Kaka.cs komentáře u knih
Opět skvělá knížka. Jsou tu skvěle popsány jak Gaiiny pocity, tak i pocity jejího otce a Sama.
Líbí se mi autorčin styl psaní.
Stejně jako předchozí dva díly skvělá knížka, možná ještě lepší. Nořina ztráta paměti, její postupné znovuseznamování s andělským světem, chování Hanka, Marcie, Patche, Vee, Scotta i Nořiny matky, všechno bylo skvěle popsáno. Knihu jsem četla téměř jedním dechem.
Už se moc těším na další díl.
Opět skvělá knížka. Vždy, když už jsem si myslela, že bude všechno v pořádku, se zase něco zvrtlo.
Už se moc těším na závěrečný díl.
První část ne moc záživná, ale pak se příběh začal rychle rozjíždět a dělalo mi problém se od knihy odtrhnout. Nádherná, skvěle napsaná kniha.
Opravdu moc pěkná knížka. Jak to je ve skutečnosti s motorkáři jsem tipovala už po několika přečtených kapitolách. Konec mě pohltil tak, že jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Jedna z nejlepších knížek, co jsem v poslední době četla.
Nějakou dobu mi trvalo, než jsem si zvykla, že se příběh odehrává v 19.století. Pak se mi knížka zalíbila. Opravdu skvělá detektivka. Můžu jen doporučit.
Opět skvělá knížka. Hodně napínavá a tady děsivá. A opět vždy, když už to vypadalo dobře, se všechno zase strašně zamotalo. Konec nebyl zrovna nejšťastnější, ale knížka byla naprosto úžasná.
Výborná a napínavá kniha. Od úplného začátku až do samého konce se tam pořád něco děje. A vždycky, když už jsem si myslela, že už se nic nemůže stát a všechno bude v pořádku, zase se něco přihodilo. Opravdu doporučuju.
Zajímavá knížka. Jedna z mých velmi oblíbených. I když konec byl trochu moc uspěchaný.
Knížka se mi od začátku moc líbila. Nejvíc ovšem od chvíle, kdy Elena zjistí, že je Stefan upír.
Je pravda, že někdy byli v knížce moc velké zvraty a často jsem nevěděla, na čí straně Damon vlastně je, jestli ho zrovna ovládá ten "malach" v něm nebo ne, ale líbila se mi. Akorát jsem si myslela, že konec bude sťastný a ne takhle otevřený.
Ze začátku dost zajímavá knížka. Po několika kapitolách mě ale přestala bavit. Nicméně jsem ji dočetla. Otevřený konec mě dost překvapil a celkem ráda bych zjistila, jak to nakonec dopadlo.
První polovina knížky nuda. Druhá polovina už byla lepší. Film se mi líbil mnohem víc. I když v knížce je dost věcí, které ve filmu chybí.
Tak druhý díl mě bavil víc, než ten první. Tolik zajímavých odhalení. Super čtení, které je napínavé, ale zároveň krásně oddechové v době, kdy má člověk mnoho jiných starostí.
Knížku mám v hledáčku už poměrně dlouho. Vlkodlaci jsou jedním z mých oblíbených témat. Trochu jsem se bála, aby to na mě nebyla moc velká slaďárna, ale ta romantika byla podána tak nějak příjemně a nenásilně, takže mi to nijak nevadilo. Byla to taková příjemná oddechovka.
Myslím si, že to byl moc pěkný závěr celé série a rozloučení s většinou postav, které se v ní během těch sedmi dílů objevili. Líbí se mi, že autorka příběh skutečně uzavřela a nenechala ho nijak otevřený.
Příjemná oddychovka, do které jsem se pustila po maturitě (výběr čistě náhodný).
Další z knížek, kterou jsem si vybrala do seznamu četby k maturitě.
Velice zajímavá knížka.
Zajímavá kniha. Taková příjemná vánoční oddychovka. Část předtím se mi líbila víc, ale i potom je skvělé.