Kaka.cs komentáře u knih
Zajímavá, čtivá knížka. Líbilo se mi propojení upírů a magie.
Zajímavý příběh plný mnoha nečekaných událostí. Akorát konec se mi moc nelíbil.
Knížka se mi líbila stejně jako první díl. Děj má spád, nejsou tam žádná nudná místa. Tahle série mě opravdu baví.
Naprosto skvělá knížka, která mě bavila od začátku do konce. Skvělý nápad, velmi dobře vymyšlení upíři.
A velmi mě dojal konec. Obou mi bylo moc líto.
Už se moc těším na další díl. :)
Knížku jsem si vybrala jako jednu z povinné četby k maturitě.
Příběh se mi dost líbil, jen místy mi přišla moc opisná. Uchvátil mě hlavně konec.
První část knihy byla úžasná, strašně krásně napsaná. Trochu mě zklamala část, kdy Theia zůstává v podsvětí, ale jinak se mi knížka dost líbila.
Příjemná oddechovka, v níž není žádná dramatická a spletitá zápletka. Skvělé oddychové čtení.
Možná se mi líbila o trochu míň, než první díl, ale i tak to byla úžasná knížka plná akce, napětí, ale i vtipných momentů. Líbilo se mi, že se tam objevil i Vlad i pravda o Mencheresově původu.
A konec byl prostě skvělý.
Knížka se mi hrozně líbila. Zaujalo mě pojetí upírské komunity a nebylo v nouze o dramatické chvíle i vtipné hlášky. Taky se mi líbilo, že se tam objevilo spoustu jiných nadpřirozených bytostí. Nemám co vytknout.
Knížka byla skvělá, prostě tradiční Nesbø. I když bylo poznat, že je to jeho prvotina.
Další skvělá knížka od Nesbøho. Popravdě jsem trošku tušila, kdo je Řezník, ale stejně mě to na konci překvapilo.
Trošku slabší než ostatní knihy, které jsem od Nesbøho četla, ale přesto skvělá.
Taky se mi líbí, že film je natočen téměř stoprocentně podle knihy.
Knížka byla skvělá a napínavá. Jen mě trochu mrzelo, že nebyla moc o vlkodlacích.
Lepší než první díl. Napínavější a zajímavější.Těším se na další pokračování.
Pohodová, příjemná knížka, která není moc dramatická. Přesto jsem se při jejím čtení nenudila a byla to milá oddechová četba.
Celkově to byla dobrá knížka. Nejsem zrovna velký příznivec knížek ze středověku, ale tahle mě celkem zaujala. Byla zajímavá.
Další skvělá knížka s dokonale propracovanou zápletkou. Několikrát jsem byla přesvědčena, že už vím, kdo je pachatel, vždycky jsem se však pletla. A konec mě úplně pohltil.Vynikající knížka od podle mě nejlepšího současného autora.