Kaka.cs Kaka.cs komentáře u knih

Krevní msta Krevní msta Alyxandra Harvey

Zajímavá, čtivá knížka. Líbilo se mi propojení upírů a magie.

03.04.2014 4 z 5

Pomsta: Někdy lítost nestačí Pomsta: Někdy lítost nestačí Elizabeth Miles

Zajímavý příběh plný mnoha nečekaných událostí. Akorát konec se mi moc nelíbil.

06.03.2014 4 z 5

Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Oddychová knížka se zajímavým nápadem.

10.02.2014 4 z 5

Jednou nohou v hrobě Jednou nohou v hrobě Jeaniene Frost

Knížka se mi líbila stejně jako první díl. Děj má spád, nejsou tam žádná nudná místa. Tahle série mě opravdu baví.

28.01.2014 5 z 5

Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu Jeaniene Frost

Naprosto skvělá knížka, která mě bavila od začátku do konce. Skvělý nápad, velmi dobře vymyšlení upíři.
A velmi mě dojal konec. Obou mi bylo moc líto.
Už se moc těším na další díl. :)

13.01.2014 5 z 5

Krysař Krysař Viktor Dyk

Knížku jsem si vybrala jako jednu z povinné četby k maturitě.
Příběh se mi dost líbil, jen místy mi přišla moc opisná. Uchvátil mě hlavně konec.

29.12.2013 4 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Zajímavá zápletka, napínavé až do samého konce. Prostě typický Nesbo.

03.12.2013 4 z 5

Dnem i nocí Dnem i nocí Gwen Hayes

První část knihy byla úžasná, strašně krásně napsaná. Trochu mě zklamala část, kdy Theia zůstává v podsvětí, ale jinak se mi knížka dost líbila.

17.10.2013 4 z 5

Prvák Prvák Douglas Rees

Příjemná oddechovka, v níž není žádná dramatická a spletitá zápletka. Skvělé oddychové čtení.

05.10.2013 3 z 5

Věčný polibek temnot Věčný polibek temnot Jeaniene Frost

Možná se mi líbila o trochu míň, než první díl, ale i tak to byla úžasná knížka plná akce, napětí, ale i vtipných momentů. Líbilo se mi, že se tam objevil i Vlad i pravda o Mencheresově původu.
A konec byl prostě skvělý.

18.09.2013 5 z 5

První rudá kapka První rudá kapka Jeaniene Frost

Knížka se mi hrozně líbila. Zaujalo mě pojetí upírské komunity a nebylo v nouze o dramatické chvíle i vtipné hlášky. Taky se mi líbilo, že se tam objevilo spoustu jiných nadpřirozených bytostí. Nemám co vytknout.

02.09.2013 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Knížka byla skvělá, prostě tradiční Nesbø. I když bylo poznat, že je to jeho prvotina.

20.08.2013 5 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Další skvělá knížka od Nesbøho. Popravdě jsem trošku tušila, kdo je Řezník, ale stejně mě to na konci překvapilo.

31.07.2013 5 z 5

Lovci hlav Lovci hlav Jo Nesbø

Trošku slabší než ostatní knihy, které jsem od Nesbøho četla, ale přesto skvělá.

Taky se mi líbí, že film je natočen téměř stoprocentně podle knihy.

26.06.2013 5 z 5

Na stříbrné cestě Na stříbrné cestě Alice Moss

Knížka byla skvělá a napínavá. Jen mě trochu mrzelo, že nebyla moc o vlkodlacích.

30.05.2013 5 z 5

Krvavý karneval Krvavý karneval Melissa de la Cruz

Lepší než první díl. Napínavější a zajímavější.Těším se na další pokračování.

18.05.2013 4 z 5

Modrá krev Modrá krev Melissa de la Cruz

Pohodová, příjemná knížka, která není moc dramatická. Přesto jsem se při jejím čtení nenudila a byla to milá oddechová četba.

22.04.2013 4 z 5

Proměna Proměna Nancy Lindsay Jones Holder

Knížka byla skvělá, moc se mi líbila.

02.04.2013 5 z 5

Kacíř a čarodějka Kacíř a čarodějka Philippa Gregory

Celkově to byla dobrá knížka. Nejsem zrovna velký příznivec knížek ze středověku, ale tahle mě celkem zaujala. Byla zajímavá.

21.03.2013 3 z 5

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Další skvělá knížka s dokonale propracovanou zápletkou. Několikrát jsem byla přesvědčena, že už vím, kdo je pachatel, vždycky jsem se však pletla. A konec mě úplně pohltil.Vynikající knížka od podle mě nejlepšího současného autora.

23.02.2013 5 z 5