Kaka.cs komentáře u knih
Dobrá knížka, místy dost napínavá. Líbili se mi všichni Temnotvorové, co se v knížce objevili. Zajímavá je i celá Akademie.
Opět skvělá knížka. Jsou tu skvěle popsány jak Gaiiny pocity, tak i pocity jejího otce a Sama.
Líbí se mi autorčin styl psaní.
Skvělá knížka. Přesto, že se jedná o jeden den, nejsou v knížce žádná nudná místa. Je prostě plná akce a dobrodružství.
Stejně jako předchozí dva díly skvělá knížka, možná ještě lepší. Nořina ztráta paměti, její postupné znovuseznamování s andělským světem, chování Hanka, Marcie, Patche, Vee, Scotta i Nořiny matky, všechno bylo skvěle popsáno. Knihu jsem četla téměř jedním dechem.
Už se moc těším na další díl.
Opět skvělá knížka. Vždy, když už jsem si myslela, že bude všechno v pořádku, se zase něco zvrtlo.
Už se moc těším na závěrečný díl.
Dobrá knížka. Sice jsem ještě nečetla předchozí díly, ale hodlám to napravit. Další knižní série, která se mi dost zalíbila.
První část ne moc záživná, ale pak se příběh začal rychle rozjíždět a dělalo mi problém se od knihy odtrhnout. Nádherná, skvěle napsaná kniha.
Opravdu moc pěkná knížka. Jak to je ve skutečnosti s motorkáři jsem tipovala už po několika přečtených kapitolách. Konec mě pohltil tak, že jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Jedna z nejlepších knížek, co jsem v poslední době četla.
Nějakou dobu mi trvalo, než jsem si zvykla, že se příběh odehrává v 19.století. Pak se mi knížka zalíbila. Opravdu skvělá detektivka. Můžu jen doporučit.
Opět skvělá knížka. Hodně napínavá a tady děsivá. A opět vždy, když už to vypadalo dobře, se všechno zase strašně zamotalo. Konec nebyl zrovna nejšťastnější, ale knížka byla naprosto úžasná.
Výborná a napínavá kniha. Od úplného začátku až do samého konce se tam pořád něco děje. A vždycky, když už jsem si myslela, že už se nic nemůže stát a všechno bude v pořádku, zase se něco přihodilo. Opravdu doporučuju.
Asi před rokem jsem viděla film a zajímalo mě, jaká bude knížka. Byla mnohem lepší než film, plná akce od začátku až do konce, velmi napínavá ale i zábavná. Navíc jsem se ještě dozvěděla něco o bozích. Určitě bych ji doporučila.
Krásná knížka, zajímavá od začátku až do konce.
Jen mě opravdu mrzí, že do češtiny jsou přeloženy jen dva díly. Zajímá mě, jak to pokračuje dál.
Podle ne moc záživného začátku jsem předpokládala, že to bude nudná knížka. Nakonec mě mile překvapila. Sice jsem od půlky knížky tušila, kdo Dreu sleduje, ale konec byl přesto napínavý. Rozhodně nelituji toho, že jsem si ji přečetla.
Další ze zajímavých knížek. Jen mě mrzí, že do češtiny jsou přeloženy jen dva díly. :(
Ze začátku se mi moc nelíbila. Pak jsem se do knihy začetla a nepohla se od ní odlepit. Některé scény jsou oprvdu velmi napínavé. Líbí se mi, že Patch není úplně hodný a není to takový ten naprostý slušňák jako třeba Edward ve Stmívání. Nejdřív jsem si myslela, že to bude jen další ze zajímavých knih, ale nakonec se z ní stala asi moje nejoblíbenější kniha. Velmi mě ohromil i konec. Takový jsem opravdu nečekala.