karlaaaTommo komentáře u knih
Oblíbená kniha asi už navždy, příběh byl zajímavý a nikdy jsem se nenudila, vážně užasná, inspirativní. Prostě kniha plná Anniné fantazie a myšlenek, nemám co dodat.
Zajímavý ale úžasný příběh. Moc mě kniha bavila! Viděla jsem i nějakou zfilmovanou verzi ale už dýl, a kniha je rozhodně lepší.
I když kniha schytává celkem velkou kritiku, mě se líbila. I když to bylo psané formou scénáře moc mě to bavilo.
Myslím že tato kniha je hodně dobře napsaná. Možná by někomu kdo nechápe, proč by někdo dobrovolně zvracel, mohla ukázat situaci i z pohledu onoho člověka trpící bulimií.
Jakožto člověk který měl problém s jídlem atd. jsem Martinu hodně chápala (i když to má každý trochu jinak). Přečetla jsem dvakrát a myslím že v budoucnu přečtu znovu..
Hltala jsem každou stránku! Bylo to napínavé a moc mě kniha bavila. Byla hodně čtivá, takže jsem ji přečetla za chvilku:D
Tato kniha byla trochu jiná než jaké normálně čtu, ale byla skvělá. Bylo to hodně záhadné, fantasy a přitom to bylo z 21. století, prostě moderní (poukazuji na lgbt atd. - to mi přišlo fakt super)
Lepší než první díl. Bylo to hodně čtivé, ale Vasja mi přišla trochu hloupější než v prvním díle, či jak to říct..
začátek byl velmi nudný a prokousávala jsem se jím dlouho, ale pak se to rozjelo a četlo se to samo!! Prvně jsem si myslela, že je to nějaká pohádka pro děti, ale je to fakt super kniha!!