Karolinaforejt komentáře u knih
Výběrem téhle knihy nic nepokazíte.
Kniha se mi moc líbila, ale musím vytknout, že dost informací bylo opravdu vyvráceno.
Zajímavá kniha a vidím, že hodně chválená i kritizována a tak si přidám také polínko. V knize se dozvíte hodně informací, které asi nechceme slyšet, byli jsme udavači ale i hrdinové a to v knize nění. Přede mnou jeden komentující napsal, "Budiž, řeknete si, aspoň dvacet osm stran informací, které jinde neseženete". Tak podle mě kdyby bylo jen 5 stránek informací, kde se nikde nedočte jak je to až až. A těch stránek je tam mnohem víc, takže za mě klidně plný počet.
Dobře napsané, i když občas trochu odtažité...
Ploché, popisné a jednoduché vyprávění, nedočetla jsem.
Očekávala jsem popisný, strohý, dokumentární styl psaní. Místo toho jsem narazila i na krásu slova a hodně dobře čtivou biografii.
Asi jsem čekala víc, kniha je v celku dobrá, ale má své slabiny v čtivosti.
Kdysi jsem viděla nějaký film, ale už si nepamatuji název. Něco tam bylo, ale ne tolik co v téhle knize. I když je pravda, že se tam hodně odbíhá od tématu, ale naštěstí k souvislostem. Takže knihu mohu každopádně doporučit.
Kniha je čtivá, akorát musím vytknout ilustraci. Jinak poučná a dozvěděla jsem se po dlouhé době nějaké pikantnosti z té doby.
Pro mě velmi pěkné překvapení, jiný prostor, jiné vše. Hezky se to četlo.