Kate.S

Jako malé se mi knížka moc líbila a dědečka jsem měla moc ráda.

Hooka jsem četla jako mladší. Moc si nepamatuji, co jsem si o knize myslela, ale Hooka jsem nenášela.

Když jsem byla malá, tak jsem milovala jakékoli příběhy o psech. Tento nebyl výjjimkou. Tato knížka se stala mou první oblíbenou. Četla jsem ji několkrát, že jsem ji mohla i sama převypravovat. Pamamtuji si, že jsem Lenyho všude tahala a přála si takové štěně mít.

Hurvínek se mi vždy moc líbil. Nezapomenutelná postava.

Po prvním tak říkajíc dobrém díle, jsem si říkala, že série má celkem dobře našlápnuto. Teď nevím, protože mi tento díl přišel hodně stejný. Jediná novinka byly hádky mezi Patchem a Norou. Musím přiznat, že Nora mi občas s tou svou žárlivostí lezla krkem. Na konci že mě některé věci překvapily, ale to je vše. Že bych z toho byla nějaká nadšená, to opravdu ne.

Něco tak nudného jsem dlouho nečetla. Hned na začátku mě nic neoslovilo a hlavní hrdinka mi je celkem nesympatická. V knize jsem nenašla nic, co by mě jakýmkoli způsobem oslovilo, takže nemám potřebu ji dočítat. Už je to dost dlouho, co jsem přerušila čtení nějaké knihy. Bohužel, Evernight mi nenabídl nic nového.

Mně se to líbilo, takový průměr. Nic jsem od toho neočekávala, takže jsem příjemně překvapena. Je tu jistá podobnost s Lovkyní snů, ale přesto je to svým způsobem originální.

Na tuhle knížku jsem moc zvědavá vzheldem k tomu, že byla jako příloha časopisu. Z vlastní zkušenosti vím, že ty knížky většinou stály tak akorát za nic. Doufejme, že tato kniha mě překvapí. Celkem se těším, až se do ní začtu a uvidíme, zda mám s přílohovými knížkami pravdu nebo se mýlím. Já doufám v tu druhou věc:)

No prosím, tohle je pořádná upírská literatura! Žádní třpytící se upíři. Ne, nic takového. Musím přiznat, že jsem si musela na styl psaní autorky nejdříve zvykat, protože byl pro mě novým. Ale pak šlo vše jako po másle. Dokonce jsem si styl psaní pochvalovala a jsem natěšená da další díly.

Mně se to líbilo. V jistém ohledu je to jiné než ostatní upíří ságy. Hodně jsem váhala, ale jsem ráda, že jsem to zkusila.
Příběh není nijak složitý a tím pádem se čte velice svižně. Celý příběh je takový oddechový. Prvák předčil mé očekávání, jelikož jsem čekala opravdový nesmysl, kterých je, v dnešní době na téma upíři, spousty. Kniha by neměla urazit, protože obsahuje pár zajímavých nápadů a momentů. Jsem zvědavá, co přinese druhý díl.

Celkem jednoduchá kniha, jak co se týče čtení i námětu, ale mně se to líbilo. Je to oddechová knížka, u které se skvěle odreagujete.

Knížka se mi líbila, i když se z hlavní hrdinky vyklubala pěkná mrcha. Naštěstí to zachránil ten konec. Kniha mě zaujala už obálkou a názvem.

Možná to je tím, že jsem viděla film dříve, ale byla jsem trochu zklamaná. V knize bych ocenila více akce. Toto je možná jediný případ, kdy je film lepší než kniha, ale určitě bych doporučila ji přečíst. Hvězdný prach je můj oblíbený. Je to úžasně magický příběh.

Je to dokonale promyšlená kniha, od které jsems nemohla odtrhnout. Chvílemi jsem si připadala jako hráč, který je Erebosem zcela pohlcený. Některé chvíle jsem se dokonce žlutých očí bála sama. Prostě a jednoduše, Erebos je fantastický příběh, do kterého se začtete a jen těžko přestanete.

Četba vhodná pro ty mladší čtenáře. Podle mě je toto dost slabý díl.