kate9326 kate9326 komentáře u knih

Propaganda v KLDR:  funkce, metody a vývoj Propaganda v KLDR: funkce, metody a vývoj Nina Špitálníková

Určitě stojí za přečtení, i pro neodborníky.

29.06.2022 5 z 5

Asie, Zéland, Polynésie, aneb, Cesta kolem světa za 90 dní Asie, Zéland, Polynésie, aneb, Cesta kolem světa za 90 dní Tereza Novák

Pěkná knížka, kdo rád čte cestopisy, zabaví se třeba při čekání na vlak/bus/letadlo :-)

29.06.2022 4 z 5

Testy studijních předpokladů a základy logiky – 2. díl Testy studijních předpokladů a základy logiky – 2. díl Pavel Kotlán

Už trochu zastaralá, ale na procvičení ok.

06.03.2022 3 z 5

Testy studijních předpokladů a základy logiky - 1. díl Testy studijních předpokladů a základy logiky - 1. díl Pavel Kotlán

Už trochu zastaralá, ale na procvičení ok.

Příběhy modelek Příběhy modelek Iva Frühlingová

Nic moc, spíše fejetony a ne moc kvalitní.

06.03.2022 3 z 5

Rebelka Rebelka Holly Smale

Přečteno v originále- slovensky moc neumím. Další díl, který mi nesměl chybět.
Pro pobavení ideální. Btw pokud nečtete popořadě, nevadí. Existuje spousta flashbacků v textu.

Modelka Modelka Holly Smale

Pohodová, vtipná oddechovka.
+++ zajímavosti o Japonsku
+++ sympatická, svérázná hrdinka
+++ dobře se to čte

Zločin na sněhu Zločin na sněhu Carolyn Keene

Pro někoho je to "strašidelný" možná už tímhle aspektem. Třeba by se už tedy dalo zařadit do kategorie "historická detektivka", ale příběh může zaujmout.

Smrt ve zpěněné vodě Smrt ve zpěněné vodě Carolyn Keene

Usměj se a řekni vražda Usměj se a řekni vražda Carolyn Keene

Nebezpečná dovolená Nebezpečná dovolená Carolyn Keene

Poslední tóny Poslední tóny Carolyn Keene

Tajemství zabíjí Tajemství zabíjí Carolyn Keene

Trochu už "out off time "detektivka", pro fans Wattpadu podobně nekompliikovaně čitelná, kratší kapitoly, poněkud archaicky znějící reálie /ne, tehdy fakt nebyly i-phony, ani tablety, leda pc ala bedna/...:-))..//..

To není můj problém To není můj problém Ciara Smyth

Zajímavá young-adult knížka, se sympatickou hlavní hrdinkou a originálním
příběhem.

09.02.2022 5 z 5

Kosmologie Kosmologie Peter Coles

Zajímavá knížka, pochpitelná i pro laiky.

20.01.2022 5 z 5

Letadla Letadla Philip Jarrett

Pěkná knížka, trochu již zastaralé informace, ale krásné fotky.

20.01.2022 5 z 5

O letadélku Káněti O letadélku Káněti Bohumil Říha

Moje čtení ve školce /cca 4 y.o/...

20.01.2022 4 z 5

Římské právo Římské právo Jaromír Kincl

Tahle kniha mi svým stylem trochu připomněla Teorii práva od stejného nakladatelství. Cteno jako laik, poprvé už na nižším stupni základky :-)
takže pojetí "pohádky" bych možná chápala - ačkoliv tolik historických detailů by možná ocenil spíše historik, než /budoucí?!/ právník. Ale jinak super.

Teorie práva Teorie práva Viktor Knapp

Učebnice je super, ale forma výkladu je pro nezvyklé čtenáře poněkud zhuštělá a přehlcená fakty. Kdo není zvyklý hodně číst a odbornější věci, může mít s tím problém.
Laikům bych ji asi nedoporučila, i když záleží na každém čtenáři individuálně.

Právní propedeutika Právní propedeutika Viktor Knapp

Hodně zajímavá knížka se základy práva