Kateřina1011

Nenudila jsem se, děj mě bavil. Nechybělo mi tam nic, co patří k detektivce. Fajn oddechovka.

Těšila jsem se na napínavé vyprávění, tajemství. Došla jsem do poloviny a knížku zavřela, protože bych snad umřela nudou. Obrovské zklamání. Nekonečné vyprávění o ničem. Skákání z jednoho předka na druhého, popisování deseti kolen příbuzných a pořád nic podstatného. Hlavní hrdinka se vždycky objevila, tak jsem si řekla, teď už se bude něco dít, čti dál... a zase nic...a jsme zpátky u pradědečka... Co bylo myšleno tím "vyhraněným a velmi specifickým" humorem, jak píšou na obálce, to netuším. Snad strýc, který si čistí uši a zevrubně zkoumá nalezený obsah nebo to, jak prdí po vydatné stravě hlavní hrdinky? Nevím.

Velice příjemná detektivka, která se dobře četla a jako jedna z mála knížek za celou dobu ani chvilku nenudila.

Pěkná knížka. Zajímavé téma. Hodně důvodů k přemýšlení. Určitě si přečtu i Lařin příběh.

Tak nevím. Ano, evangelium je možné rozšířit o popisy postav, jejich charakterů, dobových událostí, popisy krajiny, ...a na to jsem se moc těšila. Ale některé pasáže byly nekonečné.
Petr, Jidáš a Máří - ač jsem se hodně snažila si je představit tak, jak je vykresluje autor, byla jsem z nich úplně křečovitá...nedokázala jsem mu uvěřit.
Marie, maminka, která se při vynesení rozsudku nad Ježíšem směje, byť zoufale a bezmocně,...no nevím.
Mrzí mě to, ale na téhle knížce bylo víc toho, co mi vadilo než toho, co se mi líbilo.