katerina5619 katerina5619 komentáře u knih

Země Země Eloy Moreno

Dočetla jsem, ale bez nadšení, dokončila jsem čistě z toho důvodu, abych se nepřipravila o překvapení v závěru, kdy si pogratuluji k tomu, že jsem vytrvala, a ocením příběh třeba na samém konci. Toto ale nebyl můj šálek kávy.
Hvězdičky dávám za skutečně originální nápad, téma, a druhou hvězdu za memento, kam jako lidstvo směřujeme.

05.10.2023 1 z 5

Nikdy se nepřestala usmívat Nikdy se nepřestala usmívat Martin Štefko

Alexandry mi bylo nejdříve líto, potom jsem ji chápala, potom nenáviděla, a nakonec jsem zůstala v úžasu. Čtení mne bavilo, šokovalo. Doporučuji k přečtení.

03.09.2023 5 z 5

Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Příběh je čtivý, vtáhne do děje, na konci čeká překvapení s jako bonus žádné klišé. Z vyprávění o životě chůvy na prázdniny se stává horor. Knihu jsem nemohla odložit.

30.03.2023 5 z 5

13! 13! Pavel Tomeš

I slzy ukáply, u jablíček. Slzy smíchu tekly u besedy s autorem. Tu jsem si přečetla hned 2x za sebou. Dobrý start dne.
Oceňuji originalitu, nic podobného jsem nečetla. Po titulu Až na ten konec dobrý jsem už měla (resp.autor měl) laťku nastavenou vysoko. A 13! nezklamala.

05.12.2024 5 z 5

Černá vdova Černá vdova Markéta Harasimová

Asi nikdy se mi nestalo, abych knihu nedočetla, pokud to nebyla např. učebnice chemie. Ale tak neuvěřitelně trapné dialogy jsem silou vůle zvládla jen do strany 88. Po cca 50 knihách za sebou, které jsem hodnotila vždy minimálně 4 hvězdami se čtenářské štěstí pro jednou vyčerpalo.

10.01.2024

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Jak píše v komentáři HŠ, je to bída. Nelogické postupy vyšetřování, druhá dějová linka absolutně zbytečná. Chrání inspektorát k podřízeným je buranské a nechápu, že se s ní někdo hodlá vůbec bavit, natož aby ji bral na kafe. Škoda času na čtení.

12.02.2025 2.5 z 5

Joe Nicka a jeho průvodce životem Joe Nicka a jeho průvodce životem Helen Fisher

Nejkrásnější kniha, co jsem kdy četla. A ještě mnohokrát si ji přečtu. Dojemné, nádherné čtení. Chci Joa Nicku potkat a mít tu čest být jeho přítelem.

18.01.2025 5 z 5