Katerina589 Katerina589 komentáře u knih

Polibek Polibek Anna Todd

Tuhle knížku jsem četla už před nějakou dobou a to kvůli tomu, že měl vyjít druhý film. Skončila jsem u druhého dílu a dál nečetla. Opravdu se to pořád točilo kolem toho samého a hlavní postavy byly jedny z nejhorších, o kterých jsem kdy četla. Jednu hvězdičku dávám za tu čtivost, ale ke knížkám se už nikdy nevrátím.

06.04.2021 1 z 5

Proměna Proměna Franz Kafka

Knížku jsem začala číst kvůli maturitě. Během čtení vás knížka přiměje nad příběhem přemýšlet a díky čtivosti se to čte rychle. Musím říct, že příběh je zajímavý a konec mě celkem překvapil. Nechápala jsem chování Řehořovi rodiny (protože si myslím, že rodina by se k sobě měla chovat trochu jinak). Ale za mě můžu doporučit.

P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Tohle byla moje první knížka od Kasie West a od té doby tahle autorka patří mezi mé oblíbené autory YA. Knížka je čtivá, romantická oddechovka, která vás nutí číst dál. Já sama jsem ji četla už dvakrát a rozhodně své kouzlo neztratila.

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Tak tahle knížka se mi opravdu líbila. Hlavní hrdinka Ella je opravdu sympatická hlavní hrdinka, která se dokáže postarat sama o sebe a stojí si za svými názory. Rodinu Royalových jsem si zamilovala a líbilo se mi, že se Elly zastávali jako skuteční bratři. Děj je neskutečně čtivý a já se nemůžu dočkat až si přečtu další díly.

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Tak tuhle knížku jsem si užila. Je tu akce, romantika a hlavní hrdinka mi byla sympatická. Další díly mi přijdou trochu lepší, ale i tak zbožňuju celou sérii skleněného trůnu. S. J. Maas opravdu umí psát a tím se zařadila k mým oblíbeným autorům. Opravdu mohu doporučit od této autorky cokoliv.

03.04.2021 4 z 5

Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

Tahle knížka je opravdovou nutností pro každého knihomola. V několika situacích jsem se viděla a opravdu mě to bavilo a zvedlo mi to náladu. :)

Řekni mi tři věci Řekni mi tři věci Julie Buxbaum

Krásná oddechová knížka. Líbilo se mi, že hlavní hrdinka není úplně dokonalá jako v jiných knížkách. Je to sice předvídatelné, ale opravdu hezky napsané a čtivé.

Kluk odvedle Kluk odvedle Kasie West

Kasie West mě opět nezklamala. Knížku jsem si opravdu užila, pobavila se a ten jejich sourozenecký vztah je opravdu skvělý.

Strašidlo cantervillské Strašidlo cantervillské Oscar Wilde

Zrovna jsem dočetla a musím říct, že to nebyla nudná četba k maturitě. Naopak to byl krásný příběh, který je krátký, čtivý a několikrát jsem se pobavila.

02.04.2021 5 z 5

Kudy ke hvězdám Kudy ke hvězdám Jenn Bennett

Krásná knížka s tématem kempování v divočině, skvělé hlavní postavy a navíc má nádhernou obálku. Opravdu můžu doporučit!

30.03.2021 5 z 5