KateTheBlogger

Hlavní hrdinka je naprosto normální holka, která si na nic nehraje, píše si svůj blogm má skvělou rodinu, njelepší kamarád bydlí hned vedle, ále přeci jen přijde zvrat v ději :-) Knížka se mi líbila, byla čtivá a hlavní hrdinka Penny je sympaťanda.

Užívala jsem si každou stránku :-) Miluji kávu a také jsem nějakou dobu pracovala v kavárně, takže se mi líbilo, že děj a celý příběh se točí kolem kavárny. Hlavní hrdina je sympaťák a líbil se mi úvod do každé kapitoly.
A taky už vím jak vznikl název Starbucks!

Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na styl, kterým je knížka napsaná-autoři se střídají po kapitolách a zprvu mi vadilo, že jeden Will o sobě píše jenom malými písmeny, ale na konci už mi to ani nepřišlo. Oceňuji zajímavou myšlenku propojení dvou různých lidí se stejným jménem i vzájemné propojování příběhů. Knížka se mi četla rychle a bavila mne.

V životě jsem se u četby knížky tak nenasmála. Je v ní tolik absurdních situací, že si říkáte, že nic dalšího už se snad stát ani nemůže, ale víte co? Může. Lottie a Fliss jsou praštěné sestry, ačkoli každá úplně jinak. Pro mě ideální forma relaxace :-)

Ačkoli mi hlavní hrdinka přišla nejdřív nesympatická, postupně jsem pro ní měla pochopení. A zvrat v ději jsem ocenila. Prostě knížka stvořená na čtení pod dekou s hrnkem čaje v ruce.