Kathyss

Jedna z nejoblíbenějších knih. Pro mě parádní počteníčko. Film také skvělý, doporučuji oboje.

Přelouskala jsem to kvůli maturitě a své potřebě dělat věci do konce. Ale nelíbilo se mi to, na to kolik to má stran mi to zabralo neuvěřitelně moc času.

Pro mě nic moc zážitek. Chvílemi jsem se přistihla, že vůbec nevnímám a přemýšlím nad jinými věcmi.

Shlédla jsem hru s Donutim v hlavní roli a paráda! Brečela jsem smíchy. :)

Nejlepší, nejlepší, nejlepší! Víc dodat nemusim :)

Bavilo mě to, někdy jsem se opravdu smála :) Jediné co mi tu knihu zkazilo byl film, který se mi vůbec nelíbil :D

Kniha, kterou lidé budou milovat nebo nenávidět. Příběh se mi líbil, i mě to bavilo a přikláním se spíš ke skupině lidí, kterým se kniha líbila. Ale musím přiznat, že pasáže, kde se na 10 stránkách popisovaly různé přehozy apod, jsem přeskakovala (ačkoliv v jinde bych to asi nikde neudělala).

Proměna - povinná četba k maturitě, která se mi ale líbila. Přečteno jedním dechem, smysl by si v tom měl asi opravdu najít každý sám, ale určitě nebude pozitivní. Chudák Řehoř.

Mě tahle kniha zrovna moc neoslovila, dočetla jsem jí jen proto, že byla k maturitě, moc mě to neohromilo.

Mám to úplně stejně jako uživatel zdazilek. Povinná četba k maturitě, nicméně jedna z mála knih ze seznamu, která mě zaujala. Konec byl opravdu překvapivý.

Jedna z nejoblíbenějších knížek. Kniha plná zamyšlení. Poprvé jsem Malého prince četla asi ve 12 letech, samozřejmě něco víc jsem v ní pochytila až později. :) Takže opravdu nejen knížka pro děti, ale hlavně pro dospělé.

Kniha mi zase tak moc podobná 50 shades of grey nepřijde, je to prostě román, situace se nemůže vyvíjet moc odlišnými způsoby :) Je to velice čtivé, za den mám hotovo a jdu na další díl. Moc se mi to líbilo, vášnivý sex parádně popsán, komplikace jedna za druhou a já se prostě nemohla odtrhnout.