katka.oo komentáře u knih
Skvělá kniha, sice opět téma uprchlíci, připadne mi že v poslední době je skoro v každé detektivce, ale tady mi to nevadilo, kniha se dobře četla, napínavá. Mette, její tým, Tom a spol. jsou mi velice sympatičtí a mám je ráda a už se těším na pokračování!
Noo na knihu jsem se hodně těšila, ale pak to nějak nešlo, nemohla jsem se do ní začíst a nějak to drhlo. Děj až moc překombinovaný, těžko uvěřitelný, při scéně jak Ashley vychází ohořelý z návštěvnického centra, jsem měla úplně před očima Terminátora, který je na tom podobně :-D prostě úplná Amerika :-D. Nakonec jsem dočetla na jeden zátah, byla jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.
Příjemná česká detektivka, vtipná, Josefína je prostě číslo! :-)
Milá kniha, milý příběh, dobrý konec, zvířata jsou opravdu kouzelná a přátelé za každé situace.
Na další díl jsem se velice těšila, ale trochu mě zklamal tím, že se neodehrával opět v Číně. Jinak spokojenost, napínavé, konec nečekaný a jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet vztah dvou hlavních postav dál. :-)
Super kniha, mě se líbila moc, napínavá od začátku do konce. Doporučuji.
Velice dobrý soubor povídek, výborní spisovatelé, mě se líbily skoro všechny, čekala jsem je modernější, ale tohle mě příjemně překvapilo. A opravdu pěkné ilustrace, dobrý nápad.
Příjemné povídání o životě na Korfu z pohledu přivdané cizinky ... krátké kapitolky ... každá o něčem jiném … mě se knížka líbila.
Super detektivka ostatně tak jako i předchozí díly, napínavé, čtivé.
Opět výborná S.J.Bolton, detektivka, napětí a tajemno dohromady … to můžu :-) Super a těším se na pokračování.
Super kniha, děj místy velmi zamotaný, ale na konci se vše spojilo a vysvětlilo. Velmi čtivé a doufám, že K.O. zase napíše nějakou povedenou sérii.
Skvělý P. May, přečteno jedním dechem, všechny knihy od něho jsou dost dobré! Enzo je sympaťák :-).
Výborná kniha … krimi a věda dohromady zaujme … super! Doporučuji.
Tento žánr knih moc nečtu, ale zaujala mě obálka i anotace tak jsem do ní šla a nelituji, kniha se mi líbila, nářečí mi vůbec nevadilo, povídky mi vyhovovali, pěkné, prostě ze života na vesnici.
Při čtení jsem opět měla úsměv na rtech, ale už jsem se nesmála tolik nahlas jako při minulých aristokratkách, nicméně kniha je fajn a jako večerní oddechovka super. Pokud bude pokračování určitě do něho ještě půjdu.
Má první kniha od H.Cobena a nezklamala mě. Určitě si od něho přečtu i nějaké další. Napínavé, čtivé, doporučuji.
Různé povídky, některé super, některé nudnější, ale jako takové postupné čtení po večerech mezi jinými knihami fajn zpestření. Mě se sbírka líbila.