Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka přehled

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386927/bmid_aristokratka-a-vlna-zlocinnosti-na--NxO-386927.jpg 4 2124 2124

Aristokratka série

Po tragické smrti princezny Diany se ruší repríza rozverné historické revue s Helenkou Vondráčkovou a Heinrichem Himmlerem a na Kostce je vyhlášen smutek. V zámecké kapli vzniká pietní místo s kondolenční knihou a z oken visí černé prapory. Aristokratka Marie využívá příležitosti a odjíždí na hájovnu za Maxem. Není ovšem jasné, jestli nejedná v pominutí smyslů. Na zámek dorazí několik osob, které rozpoutají vlnu zločinnosti. Podaří se Marii celou tu zašmodrchanou situaci rozplést? Tento titul je již čtvrtým ze série mimořádně úspěšných humoristických románů o „poslední aristokratce“.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka. Přihlašte se a napište ho.

alenkacermi
06.03.2025 3 z 5

Většina knihy mě moc nebavila, ale konec mi to vynahradil, ten byl skvělý.

Forsaken
10.02.2025 4 z 5

Čtvrtý svazek aristokratické série páně Bočkovy je vyprávěn poněkud jiným stylem a osazenstvo Kostky není po celou dobu tak úplně v centru dění, jak jsem byl dosud zvyklý, takže jedna pěticípá padla za oběť mému zarezlému konzervatismu. I přesto mohu zodpovědně prohlásit, že jsem si v textu našel dostatečné množství humoru, abych se mohl bavit.

Taufa
12.01.2025 4.5 z 5

Kniha se mi také líbila. V knize je mnoho vtipných příhod. Je to opravdu příjemná česká oddychovka. Autor je vnímavý a vtipný. Vtipy jsou vždy na reálných základech. Oproti filmu je vtipným momentů minimálně dvojnásobek a těším se na další díly!! Jen škoda, že se vtipy začínají opakovat. Z prvních čtyř dílů mě tento příběhem bohužel bavil nejméně, i tak ale DOPORUČUJI! 4,5/5!

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

10 nejprodávanějších eknih (leden)

04.02.2019

10 právě čtených knih podle uživatelů (leden)

15.01.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka v seznamech

v Přečtených3 277x
v Mé knihovně672x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Evžen Boček
česká, 1966