katka.oo katka.oo komentáře u knih

Modrá Modrá Maja Lunde

Kniha zajímavá, hodně aktuální téma, ale nějak těžko se mi četla, předchozí Historie včel se mi líbila mnohem víc a jsem zvědavá na pokračování této enviromentální série, další knihu si určitě nenechám ujít.

17.09.2019 4 z 5

Labyrint záhad Labyrint záhad Arnošt Vašíček

Zajímavá kniha o našem českém tajemnu, to mám ráda. Některé kapitoly lepší, některé jsem jen rychle přeletěla, ale myslím, že každého určitě něco zaujme a když už nic tak aspoň obrázky :-).

28.06.2019 4 z 5

Stav ohrožení Stav ohrožení Viveca Sten

Velmi dobrá detektivka od V.Sten, žádné krveprolití, odpočinkové čtení :-).

03.02.2019 4 z 5

Dům na prodej Dům na prodej Sofie Sarenbrant

Dobré počtení, konec velmi nečekaný, jsem zvědavá jak to bude dál!

16.05.2018 4 z 5

Dnes v noci zemřeš Dnes v noci zemřeš Viveca Sten

Dobrá nenáročná detektivka. Od Vivecy Sten se mi líbí všechny knihy. Doporučuji.

29.04.2018 4 z 5

Ve vyšších kruzích Ve vyšších kruzích Viveca Sten

Opět povedená detektivka, líbila se mi tak jako první, taková odpočinková, některé pasáže knihy trochu nudné, ale i přesto dobré.

04.04.2018 4 z 5

Boží prst Boží prst Marit Reiersgård

Tato kniha mě moc nezaujala tedy spíš námět se šikanou a mládeží. Postavy hlavních vyšetřovatelů jsou fajn, ale Závěje se mi líbily víc. Nicméně další knihu od autorky si určitě přečtu.

15.02.2018 3 z 5

Beru to na sebe Beru to na sebe Lucie Šilhová

Mě se kniha líbila, vtipná oddechovka. Jsem i pravidelným čtenářem magazínu Ona Dnes, kterému p. Šilhová šéfuje a také jsem moc spokojená :-).

30.09.2019 5 z 5

Psí život Psí život Peter Mayle

Milé povídání o jednom pejskovi, který našel po svém strastiplném začátku života útulný domov. Pro psy mám slabost takže mě se kniha líbila. Příjemná oddechovka.

17.09.2018 4 z 5

Rašeliniště Rašeliniště Susanne Jansson

I mě se kniha líbila a zaujala mě, dobře se četla, námět rašeliniště zajímavý. Já knihu doporučuji.

20.08.2018 4 z 5

Oddělení 73 Oddělení 73 Sofie Sarenbrant

Kniha se mi líbila, ostatně tak jako všechny s Emmou v hlavní roli, ale ten konec mě teda velmi překvapil, to jsem nečekala. Těším se na nějaké pokračování...

21.05.2018 4 z 5

Druhý dech Druhý dech Sofie Sarenbrant

Opět příjemná kniha od této autorky, dobře se mi četla. Hodnotím velmi kladně a určitě si přečtu i její další detektivky.

15.04.2018 4 z 5