Beru to na sebe přehled
Lucie Šilhová
O tom, co si ženy myslí, ale nikdy to neřeknou nahlas Jsem hezká, ale ne Barbie, jsem chytrá, ale ne intelektuálka, jsem vtipná, ale ne za každou cenu. Takovou ženu by chtěl každý muž. Než však k této dokonalosti žena dozraje, stihnou se jí zpravidla kromě obzorů rozšířit i boky a kromě životních zkušeností prohloubit vrásky. Tak co je vlastně nejdůležitější? Přece nadhled, humor a zážitky. A o tom tahle knížka je. Potkáte se v ní s ženou bez make-upu, bez iluzí, bez krajek. Zato opravdovou a především velmi, velmi důvtipnou.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Beru to na sebe. Přihlašte se a napište ho.
Za mě naprostá oddechovka.. Taková dovolenková jednohubka, o které už za půl roku nebudete vědět, o čem byla..
Knižní novinky (31. týden)
28.07.2019
Kniha Beru to na sebe v seznamech
2019 | Beru to na sebe |
2020 | Svedu to na tebe |
2024 | Srdcová desítka |
2021 | Zázraky jsou logické |
2022 | Hřích mám pořád v záloze |
Skvělá kniha, u které jsem se nejednou zasmála. Nenásilné čtení, taková příjemná oddechovka u výplodu myšlenek ženy ve středním věku, která nás baví svým neštěstím ze života a jejím humorným nadhledem. Příběh se do paměti sice nevryje, ale to zpracování a autorčin styl psaní stojí za to. Určitě omrknu i další její knihy pro taková odpoledne, kdy si budu chtít u knihy jen odpočinout a nad ničím nepřemýšlet.