Srdcová desítka přehled

Srdcová desítka
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529844/bmid_srdcova-desitka-659e7efb45759.jpg 4 126 126

Povídkový soubor od oblíbených autorek z nakladatelství Motto. Michaela Klevisová, Jana Poncarová, Barbora Šťastná, Petra Klabouchová, Scarlett Wilková a další skvělé spisovatelky pro vás připravily pestrou mozaiku originálních příběhů. Prožijete s nimi osud italské uprchlice a českého mladíka za první světové války, vražedný thriller o přijímačkách na střední školy, vtipnou sci-fi o dokonalých robomanželkách, psychologický horor o hlubinách mateřské duše nebo ironický příběh z kurzů pro skutečné muže.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdcová desítka. Přihlašte se a napište ho.

LenkaMacak
včera 4 z 5

Moc hezké čtení, jsem ráda, že jsem objevila zase nové české autorky. Nejvíce se mě zaujaly povídky Nemůže se nic stát od Miriam Bláhové a Pod čarou od Barbory Šťastné. 4/5*

Runinka
17.12.2024 4 z 5

Zajímavé povídky mých oblíbených autorek.

Riccione
11.12.2024 5 z 5

Povídkám se většinou vyhýbám, ani nevím proč, ale tady jsem si řekla, že aspoň zjistím, jak píšou české autorky. Většinu jsem ani neznala a byla velice příjemně překvapená. Asi bych nedokázala vybrat nejlepší a nejhorší povídku. Povedená kniha!

Závod s časem, Trnová královna a další knižní novinky (9. týden)

25.02.2024

Kniha Srdcová desítka v seznamech