katka134 komentáře u knih
Prima knížka. Jóga prstů je skvělý relax. A mě pomáhá při nachlazení a bolesti v krku, ale musí se začít cvičit hned při prvních příznacích.
Knížečka, krásně ilustrovaná, je plná rad a receptů na drobné obtíže a určitě se v domácnosti hodí.
Hezké, celkem napínavé čtvrté pokračování. Viktorie je opět statečná a stále zamilovaná.
Zajímavé bylo nahlédnout do nelehké doby tehdejšího Irska.
Další Adamovo zajímavé vyšetřování, tentokrát zpestřené postavou Sabiny.
Příjemné poslouchání Jana Hyhlíka.
Hezký příběh, který mě více seznámil s posledním Rožmberkem a jeho milou paní.
Ke čtení mě zlákala překrásná obálka. Popis prostředí, propojení postav s historickými událostmi mě bavil, ale celkově to působilo na mě dost jednoduše.
Přesto dám dalšímu dílu šanci, zase kvůli krásné obálce.
Moc pěkná kniha. Teď jen mít dost trpělivosti a opravdu si správně přát.
Odpočinková audiokniha mě dnes odpoledne celkem pobavila.
Oblíbená knížka mých rodičů mě ze začátku moc nezaujala. Ale pak najednou mě osudy chlapců tak vtáhly do děje, až mi bylo často úzko.
Hodně pasáží je k zamyšlení.
Takže už chápu, proč je kniha v přední řadě knihovny.
Bezesporu fascinující příběh o přátelství ženy a lvice a poutavý popis života v Africe.
Ale ovlivněna filmem, jsem očekávala více dojemnosti.
Skvělá a překvapující knížka. Originální nápad.
Moc hezky se četla.
Taková má být detektivka. Bez zbytečného protahování detektivové přišli na stopu únosce.
Ollie, přes všechny své záporné vlastnosti, je celkem sympaťák.
Nejkrvavější bitva stoleté války byla popisována opravdu krvavě. Přesto, nebo snad právě proto, to bylo nádherné čtení.
Skvělá detektivka. Zápletka spletitá, ale vůbec nenudí. Knížka je sice tlustá, ale díky sympatickému detektivovi příběh krásně ubíhal.
Těším se na další.
Staré detektivky, které jsou vesměs originální a zábavné, především diky lordu Petrovi.
Ráda se ke knihám paní Sayersové vracím.
Pan Bauer čtivým, zjednodušeným způsobem vypráví o všech našich panovnících. Přesto zapamatovat si všechna česká knížata je pro mě stále nemožné.
Příběh z Bezdězu byl zajímavý, ale těch postav bylo skutečně moc. Oldřichovy děti a Přemyslovny, děj příjemně zpestřily.
Případ byl zajímavý, ale podivínský,
i když dobrý detektiv, mi nebyl ani trochu sympatický.
Dozvědět se podrobně o životě jiných kultur, byl docela otřesný a nepochopitelný zážitek.
Pěkný historický román, sice hodně romantický, ale o Přemyslovcích si přečtu ráda cokoliv.