KatkaKP
![Ovoce poznání Ovoce poznání](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378662/ovoce-poznani-0z9-378662.jpg?v=1581779137)
skvělé... mám dvě dcery = nejde nemít v knihovničce = plánuji zakoupit, protože alternativní historie k ženám pravdivější není nikdy dost...autorka má super humor a opravdu přehled a odbornou erudici jaká se v takovýchto textech zas tak často nevidí, spousta odkazů na zdroje jsou pak super tipy na další literaturu... a pozor, naučíte se používat slovo VULVA
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Duhové pohádky Duhové pohádky](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14581/duhove-pohadky-14581.jpg?v=1239211044)
Skvělá kniha. Mohla by být delší, tak moc mne bavilo ji číst nahlas... vlastně jsme ji napoprvé doma přečetly komplet za jeden večer, nešlo přestat... krásný jazyk i poetika a veselost. Šestiletá dcera se při ní smála nahlas... a ilustrace (či spíše obrazové doplnění) je též krásné. Takovou knihu si asi musím koupit, půjčená z knihovny nestačí.
![Čas beatniků Čas beatniků](https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60986/cas-beatniku-JqL-60986.jpg?v=1549473690)
Sexu hodně, ale taky hodně ženského pohledu na beat-generation a to se cení, moc beat-ženských děl si přečíst nejde.