KatnissEverdeen komentáře u knih
Nejlepší kniha, jakou jsem kdy četla. Už to budou 2 roky, co jsem ji dočetla, ale v hlavě jí mám pořád, jak kdybych ji přečetla včera. Kdykoliv ji zahlídnu ve svojí knihovně, hned se mi celá promítne v hlavě a říkám si, jak se těšim až si jí přečtu zas. Pro mě fakt mistrovský dílo! :)
Tak tahle knížka byla něco! :) Přečtená za 2 dny a musím říct, že jsem ji nemohla dát z ruky. Myslím, že měla vše, co má dobrej thriller mít, napínavá, tajemná a trošku psycho. Pravda, že konec mohl být trošku lepší, ale i tak nechávám 5 hvězdiček. Knížku určitě zařadím mezi mé oblíbené a od autorky si ráda přečtu i další knihy.
Mě to teda bavilo a moc! :) I přes nízké hodnocení jsem to riskla a vůbec nelituju. Šumava krásně vykreslená a jednotlivé postavy taky. Určitě stojí za přečtení.
Bavilo!! :) Neskutečně napínavý příběh, který se těžko odkládal. Zajímavý pohled do lidské mysli a o zvraty tam teda nebyla nouze. Ten konec taky velký překvápko. Od autora si určitě zas ráda něco přečtu.
Naprosto neuveritelna knizka, napsana uzasnym stylem. Kdykoliv si na ni vzpomenu, okamzite mam slzy v ocich, jednoduse nezapomenutelnej pribeh, o tom jakej zivot proste je ) srdcovka :))