kercah komentáře u knih
Kniha se lehce čte, ale nijak me nenatchla. Nevim jestli si od autorky ještě neco přečtu. Nenadchlo
super odlehčená verze knihy koučování... snadno se čte.
Ani nevím pořádně co naspat, skvěle propracované, sice je chvíli deprimující, že se ve dvou dílech v podstatě jen válčí, ale za mě psychologicky dobře propracované. Dlouho jsem nečetla knížku, která ve mě zanechala takovou stopu, že budu přemýšlet, co autor všechno zamýšlel touto trilogií říci. No a dlouho jsme si takto nepobrečela. :)
Moc hezky zpracované za mě jedna z top sci-fi/fantazy počinů :)
Další dobrodružství, které vás bude udržovat v napětí po celou knihu. Když už si myslíte, že to po těch všech útrapách skončí, neskončí. Přijde, další zásadní zásah do děje, který si ani nepřejete.. a blíží se k další válce.
Napínavý příběh, lehce se čte a chcete vedet co přijde dal. Dlouho mi u knihy neukápla slza, ale tady to jinak nešlo. V prvním dílu se žádnej happy end nekoná, tak jdu rovnou na 2 díl.
Kniha se sice dobře čte, ale i přes drsné scény je příběh o ničem. Při čtení knihy jsem ani jednou nepocítila, že knize ( příběhu) věřím. Nerealistické a to velice rada čtu fantazy :D A konec naprosto směšný. Možná by to ten konec i trošku vyšvyhl, ale tento mi připadá, že knihu chtěl někdo hodně rychle ukončit a nevěděl jak.
Strhující a napínavý příběh. Detailně popsané případy FBI, jak z pozice agentu, tak i obětí i vraha. Mnohem lepši než první kniha.
Oddechové čtení, spíše pro mladší generaci, ale čte se to dobře, pocity jsou tam celkem dobře popsány a člověk se i snadněji stotožní s hlavní hrdninkou. :)
Jednoduchý čtivý příběh. Uvidíme, co přinese druhý díl :)
Dojemný příběh, který se odehrává za války většinou takovou literaturu nemusím, ale získala si me osoba jež příběh vyprávěla. Smrt!
Tento díl mi příjde o dost slabší než ostatní, ale možná je to také tím, že se tam pořád opakují vysvětlivky, kdo je kdo a proč, což už u třetího dílu je celkem nuda. :/
Nic moc jsem od knížky neočekávala a jsem ráda :) Neurazila mě, ale ani mě nenadchla. Příběh je jen strohý a vlastě tu ani nejde tak o příběh, jako o popis postav.
Na odreagování u čeho nemusíte přemýšlet, je fajn.
Kniha se čte velice lehce, ikdyz na první pohled vypadá tlustě, neni na tolik obsáhlá, takové navnazebi i opravdu hru vidět, klidně bych chtela i film. :)
Poutavá kniha plná zvratů. Podle obalu jsem soudil a, že to bude slaďák, ale od začátku jsem zjistila, jak sem se mílila. Napínavé a každy si tu asi najde to své:)
Byla jsem až překvapená, jak snadno se tahle knížka četla. Na oddechové čtení super