Kessy1990 komentáře u knih
Tento díl se mi strašně moc líbil. Celou knihu jsem přečetla jedním dechem. Vřele doporučuji!
Tento příběh se mi moc líbil i když druhý díl Princ z Powys je lepší. Nechybělo tam nic co by mělo v historické romanci být :)
Kniha se mi líbila stejně jako jiné knihy od této autorky :)
Kniha se mi velice líbila a i předešlé díly. Tuto autorku mám ráda i její humorné psaní :)
Kniha se mi moc líbila. Ostatně jako všechny knihy od této autorky :)
Kniha se mi velice líbila. měla jsem ji předčtenou jedním dechem za jeden den. Mohu jen doporučit!!
Kniha se mi velice líbila. Opět mě moc pobavila a člověk se u toho hodně odpočine. určitě doporučuji.
Tato kniha se mi velice líbila. už jsem ji četla dvakrát a vím, že si ji určitě přečtu znovu. Líbí se mi jak knižní verze tak jsem viděla už dvě filmové a dvě seriálové verze a také se mi moc líbilo. Můžu nato koukat nebo číst neustále. Všem moc doporučuji :)
Tato kniha mě opravdu pobavila. Strašně se mi líbí a a vůbec mi nevadli že tu byli dva příběhy.
Kniha se mi velice líbila. Bylo tam všechno co by jste v romantické knize čekaly.
Kniha se mi velice líbila. Vřele doporučuji a i další knihy z této série.
Kniha se mi moc líbila. Skoro celou knihu jsem se smála. Vřele doporučuji :)
Kniha se mi velice líbila. Vřele doporučuji a i další knihy z této série.
kniha se mi velice líbila, nechybělo tam napětí romantika i vášeň. V této knize jsem se i hodně zasmála.
Tato kniha se mi velice líbila, nechybělo tam trochu napětí a samozřejmě romantika. Mám velice ráda tuto autorku. Od ní mám v knihovně skoro 120 knih. Vše co jsem od ní četla se mi líbilo. Jen mě trochu mrzí, že její konce jsou tak rychlé. Vždycky bych ještě něco na závěr dala, stačilo by přidat tak dvě stránky, ale to bohužel já nezměním :) Jinak tuto autorku vřele doporučuji. Je to odpočinkové čtení !!!