Nahý džentlmen přehled
Sally MacKenzie
Nahá šlechta série
Další historická romance z pera americké autorky Sally MacKenzie opět čtenáře pobaví i upoutá, neboť v něm autorka opět uplatnila své literární schopnosti: příběh je veselý i poutavý a jiskří erotikou, provázející nové vztahy hrdinů. John Parker-Roth nevěří, že manželství je nezbytné pro jeho štěstí. Mnohem raději se zabývá zahradničením, ale pokud jednoho dne najde ženu – klidnou a vyrovnanou - která bude sdílet jeho vášeň ke květinám, možná to přehodnotí. Půvabná mladá dáma, která se právě objevila v jeho blízkosti, žádnou z obdivuhodných vlastností nemá. Přesto spousta drobností hraje v její prospěch. Slečna Margaret Petersonová je jako anglická růže, rozkošně zrůžovělá. A není vůbec oblečená... Další historická romance z pera americké autorky Sally MacKenzie opět čtenáře pobaví i upoutá, neboť v něm autorka opět uplatnila své literární schopnosti: příběh je veselý i poutavý a jiskří erotikou, provázející nové vztahy hrdinů.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
The Naked Gentleman, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nahý džentlmen. Přihlašte se a napište ho.
Na tuto knihu jsem se docela těšila, ale dějově mě zklamala. Předchozí díly se mi líbily víc.
Kniha je děsivě špatná. Četla jsem hodně historických romancí, nemám ohledně děje přehnaná očekávání, ale tohle bylo příliš. Za prvé, kdo nečetl předchozí díly série, bude zmaten přehršlí jmen a vztahů, ale budiž. Co se ale nedá prominout je, že kniha by mohla být o polovinu kratší - každá scéna je totiž převyprávěná z pohledu obou hlavních hrdinů. Děj je téměř nulový. V každé scéně buď někdo zrudne, má chuť někoho praštit nebo po někom silně touží. A pochybnosti, které oba hrdinové mají, si vyříkají na úplném konci během dvou minut. Šílená nuda.
Kniha Nahý džentlmen v seznamech
milostné romány romance historické romance
2009 | Nahý vévoda |
2010 | Nahý markýz |
2011 | Nahý vikomt |
2010 | Nahý hrabě |
2011 | Nahý baron |
Asi nejslabší z celé série.Zdálo se mi to hrozně utahaný.Byl dobrý začátek a potom konec.